Κάθε 1η Δευτέρα του μήνα οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές έχουν webinar… Μόνο στο insurancewebinars.gr

Μετά από τον επιτυχημένο κύκλο επιμορφωτικών webinars που διεξήχθησαν το πρώτο μισό του έτους και παρακολούθησαν περισσότεροι από 900 επαγγελματίες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, τα webinars που αγκάλιασε όλη η ασφαλιστική αγορά από το 2013,  έρχονται δελεαστικότερα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Τα webinars επιστρέφουν από τις 5 Οκτωβρίου και κάθε 1η Δευτέρα του μήνα στις 18:00 με πλούσια θεματολογία, νέους συνεργαζόμενους ομιλητές και πλούσιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Τα webinars του insurancewebinars.gr σταθερά στο ραντεβού ξεκινούν με μία εντελώς ανανεωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα αμφίδρομης επικοινωνίας και με πολλές νέες δυνατότητες καθώς οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και σε κληρώσεις δώρων αλλά και να επωφελούνται πολλών προσφορών για τις επιχειρήσεις τους.

Με την ίδια διάθεση για δωρεάν εκπαιδευτική κατάρτιση και επιμόρφωση τα ανανεωμένα διαδικτυακά σεμινάρια του insurancewebinars.gr απευθύνονται σε όλη την ασφαλιστική αγορά και εγγυούνται τη διδακτική ποιότητα και τη χρησιμότητα τους!

Διεξάγονται εντελώς δωρεάν χάρη στους Χορηγούς Επιμόρφωσης: AEGEAN INSURANCE,  AIG, ASSET MANAGEMENT BROKERAGE, ARAG SE, EUROCOVER INSURANCE LTD, GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, HDI GLOBAL SE, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ και ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΠΑΝΟΡΜΟΣ

Το πρώτο webinar θα διεξαχθεί την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 18:00 με εισηγητή τον κ. Γιάννη Μηλιάτση, Εκπαιδευτής Πωλήσεων και Παραγωγικότητας, Sales and Performance Coach.

Φέτος τα webinars θα μεταδίδονται εκτός από την ψηφιακή πλατφόρμα και από τα παρακάτω κανάλια:

Youtube, Facebook, insuranceforum web tv, insurancewebinars.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]