Επενδύει και επεκτείνεται στην Ελλάδα η Γερμανική Ergo

Δρ. Markus Riess: Πυλώνες επιτυχίας η ασφαλιστική διαμεσολάβηση και η τράπεζα Πειραιώς

Λεφτά στην Ελλάδα βάζει η Γερμανική Ergo Group επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη προς την ελληνική οικονομία και την διοίκηση της Ergo Ελλάδας το τιμόνι της οποίας το κρατά ο κος Θεόδωρος Κοκκάλας.

της Ελενας Ερμείδου

Με παγκόσμια σφραγίδα και ελληνικό όνομα, η Ergo, χτες βράδυ πραγματοποίησε την πρώτη της εκδήλωση μετά την συγχώνευση της με την ΑΤΕ Ασφαλιστική παρουσία του Δρ. Markus Riess Προέδρου του Ομίλου Ergo.

O Δρ. Riess, μιλώντας εν πρώτοις για τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε η οικονομία τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και για την ανθεκτικότητα που επέδειξε η Ergo στα χρόνια αυτά, δήλωσε ότι η Ergo Γερμανίας σχεδιάζει να επενδύσει στην Ελλάδα, σε ένα περιβάλλον που δείχνει να σταθεροποιείται με στόχο την περαιτέρω επέκταση και ανάπτυξη.

Οι Ergo τόνισε στόχο έχει να μετατρέψει τις προκλήσεις της αγοράς ασφαλειών στην Ελλάδα σε ευκαιρίες και να καταστεί ηγέτης στην αγορά. Μετά την συγχώνευση της με την ΑΤΕ Ασφαλιστική κατέχει την πρώτη θέση στις Γενικές Ασφάλειες και το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τον Δρ. Riess η επιτυχία αυτή οφείλεται σε δύο πυλώνες: Ο πρώτος είναι τα δίκτυα και η ασφαλιστική διαμεσολάβηση και ο δεύτερος είναι η τράπεζα Πειραιώς.

Με τα ανωτέρω ως παρακαταθήκη, η Ergo επεσήμανε θα ρίξει λεφτά στο κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και της ψηφιακής τεχνολογίας, ώστε να ενισχύσει περαιτέρω τις δυνατότητες των συνεργατών οι οποίοι καλούνται να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες των πελατών τους.

Ο ίδιος συνεχάρη τα δίκτυα, εκτιμώντας ότι οι επενδύσεις και η σωστή χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας για το σωστό βηματισμό τους προς του μέλλον και την εδραίωση τους στην αγορά.

Την εκδήλωση συνόδευσε μουσικό πρόγραμμα με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και Ελλη Πασπαλά.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]