Ένας νέος τρόπος για ReSkill από τον Γιάννη Μηλιάτση! Έρχεται το 2021.

Ο Γιάννης Μηλιάτσης και το Bizman.gr φέρνουν για το 2021 έναν νέο τρόπο να κάνουμε ReSkill, να επανεκπαιδευτούμε αποτελεσματικά, να αποκτήσουμε νέες, ψηφιακές δεξιότητες και να ανταποκριθούμε επιτυχημένα σε ότι μας φέρει και η επόμενη χρονιά!

Η παγκόσμια αυτή κρίση έφερε, και φέρνει ακόμα, αλλαγές που θα μεταμορφώσουν την κοινωνία, τον τρόπο που δουλεύουμε και τον κόσμο στον οποίο απευθυνόμαστε. Αυτό δημιουργεί μια επιτακτική ανάγκη να υπάρξει ένα προσωπικό ReSkill για τον καθένα από εμάς. Εργαλεία επικοινωνίας, τρόποι διάδρασης, νέες τεχνικές μάρκετινγκ και πωλήσεων, και πολλά ακόμα θα είναι πλέον τα όπλα που θα κάνουν την διαφορά και θα βοηθήσουν όλους όσους τα χρησιμοποιήσουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο τρόπος που εκπαιδευόμαστε επίσης αλλάζει και γίνεται ξεκάθαρο ότι η εκπαίδευση είναι αναγκαία και πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμη για όλους και προσιτή. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης και ο τρόπος που θα είναι διαθέσιμο για όλους από τον Γιάννη Μηλιάτση και το Bizman.gr θα κάνει την διαφορά τόσο στον χώρο του training όσο και στα αποτελέσματα όλων όσων συμμετέχουν.

Επικοινωνήστε με το info@bizman.gr για μία θέση στο webinar παρουσίασης που θα γίνει σε λίγες ημέρες για να έχετε πρώτοι την πληροφορία, και τη δυνατότητα να γίνετε μέλη του Reskil 2021!

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]