Ελεύθερος ο Λαμιώτης ασφαλιστής με… 3.000 ευρώ εγγύηση!

Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από την χώρα αφέθηκε ο Λαμιώτης ασφαλιστής που είχε εξαπατήσει αρκετούς συμπολίτες μας αλλά και πολίτες όμορων νομών τα τελευταία χρόνια.

Χθες συνελήφθη από αστυνομικούς ώστε να εκτελεστούν οι ποινές που του είχαν επιβληθεί ωστόσο ο 54χρονος προσέφυγε στο πενταμελές εφετείο της Λαμίας με… αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής!

Η αίτηση του έγινε δεκτή και αφού καταβάλλει 3.000 ευρώ θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι νεωτέρας.

Υπενθυμίζουμε πως υπό την «σκέπη» γνωστής ασφαλιστικής εταιρίας ασφάλιζε τους πελάτες του… στο κενό! Για την ακρίβεια δεν τους ασφάλιζε καν μιας και παρουσίαζε πλαστά συμβόλαια και αποδεικτικά αποσπώντας μικρά η μεγαλύτερα χρηματικά ποσά.

Σε πρώτη φάση καταδικάστηκε από δικαστήριο της Λάρισας σε 10 χρόνια φυλακή με αναστολή για απάτη. Καταβάλλοντας την εγγύηση αφέθηκε ελεύθερος. Άλλα 20 χρόνια του επιβλήθηκαν στις 15 Φεβρουαρίου στο Tριμελές Eφετείο Kακουργημάτων Λαμίας για δύο υποθέσεις και καταδικάστηκε σε 20 χρόνια κάθειρξη χωρίς μάλιστα η έφεσή του να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Χθες συνελήφθη από τους αστυνομικούς ωστόσο με… αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που κατέθεσε στο πενταμελές εφετείο της Λαμίας και με εγγύηση 3.000 ευρώ είναι ελεύθερος.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η υπόθεση του έχει τελειώσει εδώ μιας και το προσεχές διάστημα αρκετοί ακόμη εξαπατηθέντες θα τον οδηγήσουν εκ νέου στο… σκαμνί.

Ο ίδιος ο 54χρονος ασφαλιστής τονίζει πως πρόκειται για σκευωρία και πως έχει καταθέσει μηνύσεις για ψευδή καταμήνυση στους μηνυτές του και για ψευδομαρτυρία στους μάρτυρες. Συν τις άλλοις περιμένει δικαίωση στον δεύτερο βαθμό.

Υπενθυμίζουμε πως ο Λαμιώτης ασφαλιστής κατηγορείται για «μπίζνα» άνω των… 500.000 ευρώ!

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]