Έκθεση ζωγραφικής Μαρίας Κελεσίδη στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟArt ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής

Μια νέα καλλιτέχνιδα, η Μαρία Κελεσίδη θα εκθέσει το έργο της, στο χώρο τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ», στο διάστημα μεταξύ 31 Μαΐου και 28 Ιουλίου.

Η Μαρία Κελεσίδη ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Είναι απόφοιτος δύο μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Central Saint Martins του Λονδίνου, communication Art and Design και Performance Design and Practice. Κατά τη διάρκεια του πρώτου της μεταπτυχιακού, ήταν μία από τους συγγραφείς και σχεδιαστές του βιβλίου Lead Between the Lines.

Από το Ιούνιο του 2013 και μέχρι σήμερα, έργο της εκτίθεται στη Saatchi Gallery , ενώ έχει πάρει μέρος σε εκθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ελλάδα, Ινδία, Λίβανο, Κίνα, Σερβία, Ουγγαρία, Λετονία και Βουλγαρία. Το έργο της χαρακτηρίζεται κυρίως από αφαιρετικές εικόνες, συμβολικές δομές και μη νατουραλιστικά στοιχεία που παρεμβαίνουν στην ανθρώπινη καθημερινότητα.

Ο χώρος τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» υποδέχεται περιοδικές εκθέσεις και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς στα εικαστικά δρώμενα της χώρας, ενώ φιλοξενεί και στεγάζει το αρχείο νεοελληνικής τέχνης του Δημήτρη Παπαγεωργόπουλου.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]