Video – Παρακολουθήστε το επιτυχημένο webinar «Πώς θα κάνετε επιτυχημένες παρουσιάσεις στους πελάτες σας».

To insurancewebinars.gr διοργάνωσε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019, μια χρήσιμη διαδικτυακή ενημέρωση με θέμα το «Πώς θα κάνετε επιτυχημένες παρουσιάσεις στους πελάτες σας». Σε μια εποχή που η επικοινωνία αντιμετωπίζει κρίση και οι συμμετέχοντες δυσκολεύονται να μοιραστούν μεταξύ τους πληροφορίες και να καταλήξουν σε αμοιβαία κατανόηση το webinar εστίασε στην παρουσίαση ως εργαλείο πώλησης, ενώ παρουσίασε τεχνικές για μια άκρως επιτυχημένη παρουσίαση.

Εισηγητής και συντονιστής της συζήτησης ήταν ο Γιώργος Ραλλάκης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, εκπαιδευτής σε θέματα πωλήσεων και Marketing. Υπεύθυνος Εκπαίδευσης της LearningEvolution.gr.

Δείτε εδώ ολόκληρο το webinar:

Το webinar στόχευε στο να θυμηθούμε ή να μάθουμε τους βασικούς κανόνες που πρέπει να τηρεί μια παρουσίαση για να πετύχει το στόχο της. Τι πρέπει να κάνουμε για να περάσουμε το μήνυμα μας επιτυχημένα και να φτάσουμε πιο κοντά στον τελικό μας στόχο, την επιτυχημένη πώληση.

Προσφέρθηκε εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης: ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, GROUPAMA Ασφαλιστική, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY, AEGEAN INSURANCE, EUROCOVER INSURANCE LTD, ΠΑΝΟΡΜΟΣ και διεξήχθη τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019.

Ο Γιώργος Ραλλάκης ασχολείται με τις πωλήσεις και την εκπαίδευση πωλητών παραπάνω χρόνια από όσα θα ήθελε να παραδεχτεί. Έχει εκπαιδεύσει πρόσωπο με πρόσωπο και μέσω internet τόσους πωλητές, που μάλλον είναι δύσκολο να μην έχετε πετύχει κάποιον από αυτούς στη ζωή σας (σίγουρα ήταν αυτοί που σας έκαναν θετική εντύπωση). Τον συναρπάζει η λειτουργία του εγκεφάλου και ο τρόπος που η επιστήμη μας φανερώνει τα μυστικά του, και ψάχνει ενεργά να βρει τρόπους να εφαρμόσει τις τελευταίες ανακαλύψεις της νευροεπιστήμης στις πωλήσεις και το marketing. Έχει ιδρύσει και συν-διευθύνει την Evolution Consulting και το εκπαιδευτικό website www.LearningEvolution.gr

Μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα των webinars μέσα από το insurancewebinars.gr, καθώς και από τη σελίδα του insurancewebinars.gr στο facebook. Παράλληλα, σε σύντομο χρονικό διάστημα όλοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν αποσπάσματα από τα διαδικτυακά σεμινάρια μέσα από την αντίστοιχη σελίδα στο youtube.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]