Μεγάλο το ενδιαφέρον του ασφαλιστικού κόσμου στο χθεσινό webinar του insurancewebinars.gr για την κοινωνική ασφάλιση και τα Τ.Ε.Α.

Το επόμενο διάστημα ένα νέο ασφαλιστικό σύστημα θα έρθει σε ισχύ και θα στηρίζεται όχι σε έναν, αλλά σε τρεις πυλώνες ασφάλισης με την ιδιωτική ασφάλιση να παίζει ενεργό ρόλο. Μπορούν αυτές οι καταλυτικές αλλαγές στο κοινωνικό σύστημα της χώρας να αποτελέσουν ευκαιρία πωλήσεων για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα έδωσε ο κ. Κωνσταντίνος Νικολάου, MBA, M.Sc. Managing Director Prudential Β. Marghios & Partners στο webinar που διοργάνωσε το insurancewebinars.gr εχθές Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου με γενικό τίτλο «Η κοινωνική ασφάλιση και ταμεία επαγγελματικής ασφάλισης – ευκαιρία πωλήσεων για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές».

Περισσότεροι από 80 επαγγελματίες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και νέοι που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση παρακολούθησαν το επίκαιρο διαδικτυακό σεμινάριο αποδεικνύοντας πως οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές δείχνουν ενδιαφέρον για τις επικείμενες αλλαγές στο νομοθετικό σύστημα, που θα επηρεάσουν το επάγγελμά τους.

Ο κ. Νικολάου περιέγραψε την τωρινή κατάσταση του συστήματος της Κοινωνικής Ασφάλισης και τις αλλαγές που θα έρθουν στην Κύρια και Επικουρική Σύνταξη. Επιπρόσθετα, προχώρησε στην περιγραφή του συστήματος των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης και εξήγησε πως συνδέεται η ιδιωτική ασφάλιση με το σύστημα των 3 πυλώνων.

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του κ. Νικολάου ΕΔΩ.

Τα webinars του Insurancewebinars.gr προσφέρονται εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης: ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, GROUPAMA Ασφαλιστική, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY, AEGEAN INSURANCE, EUROCOVER INSURANCE LTD, ΠΑΝΟΡΜΟΣ.

Δείτε το πρόγραμμα των επόμενων σεμιναρίων ΕΔΩ.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]