Δες ξανά «Πώς να θεραπεύσεις την αναβλητικότητα;» από το insurancewebinars.gr

Μετά από τον επιτυχημένο κύκλο επιμορφωτικών webinars που διεξήχθησαν το πρώτο μισό του έτους και παρακολούθησαν περισσότεροι από 900 επαγγελματίες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, τα webinars που αγκάλιασε όλη η ασφαλιστική αγορά από το 2013, επέστρεψαν εχθές το απόγευμα με μεγάλη συμμετοχή από όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών και ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων.

Τη νέα σαιζόν άνοιξε ο κ. Ιωάννης Μηλιάτσης, Εκπαιδευτής Πωλήσεων και Παραγωγικότητας, Sales and Performance Coach με ένα «θεραπευτικό» δωρεάν online webinar δίνοντας την απάντηση στο γιατί είμαστε αναβλητικοί, πώς θα θεραπεύσουμε την αναβλητικότητα, πώς θα κάνουμε ευκολότερα και περισσότερα πράγματα και πώς θα ξεκινήσουμε να χτίζουμε την «τέλεια ημέρα μας»!

Δείτε το Online σεμινάριο εδώ:

Προσφέρθηκε εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης: AEGEAN INSURANCE, AIG, ASSET MANAGEMENT BROKERAGE, ARAG SE, EUROCOVER INSURANCE LTD, GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, HDI GLOBAL SE, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ και ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΠΑΝΟΡΜΟΣ.

Πιο συγκεκριμένα, το webinar θα δονήθηκε με βάση την παρακάτω θεματολογία:

  • Τι είναι αναβλητικότητα;
  • Γιατί τεμπελιάζουμε;
  • Πότε είναι καλό να τεμπελιάζουμε;
  • Πώς ξεπερνάμε την αναβλητικότητά μας;
  • Πώς δημιουργούμε ή αλλάζουμε συνήθειες;
  • Ξεκινώντας να χτίζουμε την “τέλεια μέρα μας”.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Ο Ιωάννης Μηλιάτσης έχει σπουδάσει πληροφορική αλλά δουλεύει στον χώρο των πωλήσεων τα τελευταία 15 χρόνια με εμπειρίες τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές. Πλέον έχει το δικό του γραφείο εκπαίδευσης πωλήσεων και παραγωγικότητας με τίτλο Bizman.gr. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, του National Association of Sales Professionals και του Sales and Marketing executives international. Διδάσκει στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα των πωλήσεων και είναι Achology Accredited Life and NLP Coach. Συγγραφέας των βιβλίων “Δεν ξέρεις να Πουλάς;”, ενός βιβλίου εκμάθησης της τέχνης της πώλησης, του “Μπορείς Περισσότερα!”, ενός βιβλίου για την παραγωγικότητα και του “Φύγε από το 95%. Ψυχολογία και τεχνικές επιτυχίας”.

Δείτε όλα τα webinar μέσα από το κανάλι του insurancewebinars.gr στο Youtube

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]