Περισσότεροι απο 250 on line διαμεσολαβητές παρακολούθησαν το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ!

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η εκπομπή ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ που μεταδόθηκε την περασμένη Τρίτη από το insuranceforum web tv την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 250 επαγγελματίες του κλάδου.

Κατά την έναρξη της εκπομπής παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας του insuranceforum.gr και της Experto Crede σχετικά με τις επιπτώσεις της COVID 19 στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Η παρουσίαση έγινε απο την κα Μυρτώ Χαμπάκη και μπορείτε να διαβάσετε εδώ αναλυτικό ρεπορτάζ.

Αμέσως μετά, ο κ. Βασίλης Πανίδης, Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας της «Δημιουργίας, Ξανά!» και μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών (Σ.Δ.Α.Ε), έκανε μία αναλυτική αναφορά στην επερχόμενη εκδήλωση του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης η οποία φέτος λόγω των έκτακτων συνθηκών θα διεξαχθεί διαδικτυακά. Ο κ. Πανίδης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καινοτομία της εν λόγω εκδήλωσης αλλά και στην γενικότερη προσαρμογή των επαγγελματιών του κλάδου στην χρήση ηλεκτρονικών μέσω επικοινωνίας. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση του Σ.Δ.Α.Ε, της οποίας συντονιστής θα είναι ο κ. Πανίδης μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου.

Σημαντική ήταν και η παρουσία του κ. Γιώργου Νίκου, Πρόεδρου του Σωματείου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτικής Μακεδονίας, ο οποίος αναφέρθηκε στις “μάχες” που έδωσε ο τοπικός σύνδεσμος προκειμένου οι επαγγελματίες της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας να ενταχθούν σε 2 προγράμματα στήριξης μέχρι στιγμής. Ο κ. Νίκος αναφέρθηκε στην σημασία της συμμετοχής των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα τοπικά σωματεία αλλά και στην αξία της συλλογικής στήριξης που προσφέρει η ΠΟΑΔ στα μέλη της – σωματεία.

Τέλος, ο φορολογικός σύμβουλος του ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ κ. Τηλέμαχος Μαλγαρινός (|Business Forward)   αναφέρθηκε στις επιστρεπτέες και τα προβλήματα που έχουν προκύψει για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές καθώς και στα ηλεκτρονικά βιβλία και πώς θα αλλάξουν τα δεδομένα του κλάδου και όχι μόνο.

Την εκπομπή παρουσίασε όπως πάντα ο Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation κ. Αριστείδης Βασιλειάδης.

Αποκλειστικός Χορηγός εκπομπής όπως πάντα  η Aegean Insurance.

Μπορείτε να δείτε εκ νέου την εκπομπή από εδώ

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]