33rd THINC | Η ασφαλιστική σας ενημέρωση έρχεται την Πέμπτη 25 Ιουνίου

Το 33rd Thessaloniki Insurance Conference, η ετήσια ασφαλιστική ενημέρωση της Βόρειας Ελλάδας έρχεται ανανεωμένο την Πέμπτη 25 Ιουνίου σε ένα digital περιβάλλον με τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν εκατοντάδες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από όλη τη χώρα. Ανταποκρινόμενοι στις υγειονομικές απαιτήσεις της εποχής, τις εργασίες του συνεδρίου θα φιλοξενήσει η ψηφιακή πλατφόρμα thinc.gr μέσα από την οποία ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να παρακολουθήσει τις δράσεις του συνεδριακού προγράμματος από την οθόνη του υπολογιστή, του τάμπλετ ή ακόμα και του κινητού του. Στην ατζέντα του ασφαλιστικού ψηφιακού συνεδρίου θα συμπεριλαμβάνονται νέα ασφαλιστικά προϊόντα, νέες τεχνικές πωλήσεων και marketing για τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις, νεοφυείς ιδέες για τον ασφαλιστικό κλάδο αλλά και απόψεις ανθρώπων της αγοράς.

Για να παρακολουθήσετε το Digital Conference εγγραφείτε δωρεάν στο thinc.gr και ταυτόχρονα λάβετε μέρος στις κληρώσεις πλούσιων δώρων που θα γίνουν με το πέρας του συνεδρίου.

  • Ο Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation σημειώνει σχετικά με το 33rd Thessaloniki Insurance Digital Conference

Φέτος και λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας COVID-19, το Thessaloniki Insurance Conference, η επιτυχημένη ετήσια διοργάνωση της Θεσσαλονίκης για όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Β. Ελλάδος θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσα από το thinc.gr!

Μέσα από το Digital Conference που θα παρακολουθήσετε για περίπου τρεις ώρες, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις αλλά και για τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στον κλάδο. Βασικός στόχος των ομιλιών μας είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου, με αντικειμενικότητα και αμεροληψία.

Είναι μεγάλη μας τιμή να φιλοξενούμε διαδικτυακά έμπειρους ομιλητές από όλη την ασφαλιστική αγορά, οι οποίοι με τη σειρά τους θα μας μεταφέρουν τις απόψεις τους αλλά και τις γνώσεις τους.

Κλείνοντας, αφού σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας στο 33rd Thessaloniki Digital Insurance Conference, θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα υγεία σε όλους μας και καλή μας επιστροφή στα συνέδρια μέσα από τα οποία γνωριστήκαμε και μάθαμε να αλληλεπιδρούμε όλα αυτά τα χρόνια.”

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί πως πλούσια δώρα από την MLS Innovation Inc, μία διαμονή στο ξενοδοχείο Ananti City Resort στα Τρίκαλα και δωρεάν συνδρομές στο περιοδικό The Insurer είναι κάποια από τα δώρα που θα κληρωθούν την ημέρα του 33rd Thessaloniki Insurance Conference. Τέλος, οι εκδόσεις της Insurance Innovation θα παραχωρήσουν για κλήρωση βιβλία από το πλούσιο συγγραφικό τους έργο.

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας μπορείτε ήδη να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες που αφορούν το πρόγραμμα του συνεδρίου, αλλά ακόμα και να περιηγηθείτε στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών κατεβάζοντας ενημερωτικό υλικό και έχοντας την ευκαιρία να επικοινωνήσετε μέσω των καναλιών επικοινωνίας κάθε εταιρείας.

Δείτε το event του ψηφιακού μας συνεδρίου και στο facebook.

Χορηγοί Συνεδρίου

ARAG – GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ – HDI GLOBAL SE – INTERAMERICAN – INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ – ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ – PK DATA – ΠΑΝΟΡΜΟΣ – ASSET MANAGEMENT BROKERAGE – DYNAMIC INSURANCE NETWORK – E.N. MANOS LTD – EXPERTO CREDE.

Υπό την Αιγίδα:

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, (Ε.Ε.Θ.)

Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών, (Σ.Δ.Α.Ε.)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, (Σ.Ε.Μ.Α.)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, (Π.Ο.Α.Δ.)

 

Υποστηρικτής: MLS Innovation Inc, lifedesign.gr, eHOSP.

Χορηγοί Επικοινωνίας

Κλαδικά sites: asfalisinet.gr – insuranceworld.gr – underwriter.gr – mavrosgatos.gr

Κλαδικά περιοδικά: The Insurer – insuranceworld

Οικονομικά sites: euro2day.gr – marketnews.gr – epixeiro.gr

Τοπικά μέσα επικοινωνίας: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ATLAS  – TV100 – FM100  – Focus fm – Status fm – biscotto Thessaloniki – makthes.gr – seleo.gr – voria.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]