Ευκαιρίες καριέρας στην ΜΙΝΕΤΤΑ

Μια από τις 6 αξίες της Εταιρείας ΜΙΝΕΤΤΑ εστιάζει στον ανθρώπινο παράγοντα. Η Εταιρεία δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον αναγνώρισης, επιβράβευσης και παροχής μέσων, με σκοπό την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού. Κύριο μέλημά της είναι η Εταιρεία να συνεργάζεται με άτομα που διαθέτουν ενέργεια, ήθος και πάθος για εξυπηρέτηση, να ενστερνίζονται το όραμα της Εταιρείας και να προσφέρουν άριστες υπηρεσίες στους πελάτες.

Η Εταιρεία διαθέτει επιχειρηματικό περιβάλλον που προωθεί τη δημιουργικότητα, την πρωτοποριακή δράση και την εφαρμογή νέων ιδεών προσφέροντας προοπτικές εξέλιξης και πάνω από όλα σεβασμό στον εργαζόμενο.

Η ασφάλεια είναι ένα πολύ σημαντικό αγαθό και πρέπει να παρέχεται στους ασφαλισμένους από έναν εξειδικευμένο συνεργάτη, ο οποίος θα κατανοεί τις ανάγκες τους και θα τους κατευθύνει στο κατάλληλο πρόγραμμα. Η Εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της μέσω ενός ευρύτατου πανελλαδικού δικτύου 1000 και πλέον ενημερωμένων και αξιόπιστων συνεργατών, σε όλη την Ελλάδα.

Εάν σας ενδιαφέρει να εργαστείτε σε ένα φιλικό και δημιουργικό περιβάλλον με ανοιχτούς ορίζοντες, μπορείτε να συμπληρώστε το βιογραφικό σας στη φόρμα που προωθείτε στη Διεύθυνση Προσωπικού και διατηρείται για διάστημα 6 μηνών. Εάν στο διάστημα αυτό, υπάρξει άνοιγμα θέσης που ταιριάζει με τα προσόντα σας, θα ενημερωθείτε.

Είναι γεγονός πως μια καριέρα στην Εταιρεία ΜΙΝΕΤΤΑ θα σας εκπλήξει ευχάριστα…

Για περισσότερε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της MINETTA επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.minetta.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]