Ευχές απο τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Φθάνουμε αισίως στο τέλος του 2020, ενός έτους που θα μείνει βαθιά χαραγμένο στις μνήμες μας ως ένα από τα πιο δύσκολα έτη στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Περνάμε όλοι ως κοινωνία δύσκολες στιγμές, με περιοριστικά μέτρα που επιβάλλουν κοινωνική αποστασιοποίηση και με καθημερινή πληροφόρηση που προκαλεί φόβο και ανασφάλεια. Την ίδια στιγμή η μικρή μας πατρίδα ταλανίζεται από σκάνδαλα διαφθοράς και η εμπιστοσύνη του κόσμου προς τους θεσμούς έχει φθάσει στο Ναδίρ.
Μέσα σε αυτό το δύσκολο και ασταθές περιβάλλον, ο Επαγγελματίας Ασφαλιστικός Σύμβουλος έχει δώσει την δική του μάχη, για να μπορέσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να σταθεί δίπλα στην κοινωνία και στον συνάνθρωπο του, ασκώντας το λειτούργημα του με αγάπη, αισιοδοξία, επιμονή και υπομονή διασφαλίζοντας τις ανάγκες και τις ελπίδες του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, για ένα καλύτερο μέλλον κρατώντας ψηλά τον θεσμό της ασφάλισης στην συνείδηση του κόσμου.
Ο Π.Σ.Ε.Α.Δ εύχεται σε όλους τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο νέο έτος με Υγεία και Ασφάλεια!!

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]