Ευχαριστήρια επιστολή του ΓΝ Θήβας για τη στήριξη της NP Ασφαλιστικής

Τις προσπάθειες του εθνικού συστήματος υγείας σε μία δύσκολη συγκυρία ενισχύει η NP Ασφαλιστική, στο πλαίσιο των ενεργειών της που προσανατολίζονται στη στήριξη της κοινωνίας.

Η εταιρεία προχώρησε στη στήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας μέσω της κάλυψης αναγκών για την νοσηλεία ασθενών.

Σε σχετική ευχαριστήρια επιστολή του το νοσοκομείο αναφέρει ότι «εκ μέρους της διοίκησης του ιατρικού, νοσηλευτικού, και λοιπού προσωπικού σας εκφράζουμε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη και τις πιο θερμές ευχαριστίες μας για την ευγενική δωρεά ογδόντα στρωμάτων και 80θηκών για στρώματα για την κάλυψη των αναγκών του ΓΝ Θήβας που είναι ιδιαίτερα αυξημένες λόγω του Covid-19. Η δωρεά σας έρχεται να ενισχύσει τις προσπάθειες μας για ποιοτική αναβάθμιση μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο όπου γιατροί και νοσηλευτές παρέχουν τα μέγιστα δίνοντας καθημερινά μάχες.

Η προσφορά αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι οι επιχειρήσεις αναγνωρίζουν την κοινωνική τους ευθύνη και έμπρακτα στέκονται αρωγοί στην πολιτεία και τον συνάνθρωπό τους με όποιο μέσο μπορούν ιδιαίτερα σε κρίσιμες περιόδους. Αυτό δημιουργεί την ελπίδα ότι μαζί ενωμένοι θα βγούμε νικητές. Ευχαριστούμε για την ευαισθησία που επιδείξατε και ευχόμαστε να είστε πάντα υγιείς και ασφαλείς».

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]