Το πρώτο ασφαλιστικό περιοδικό αποκλειστικά για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή είναι γεγονός!

Ξεκινάμε με το κλασικό και απόλυτα φυσιολογικό ερώτημα.

Γιατί ακόμη ένα κλαδικό έντυπο;

Αυτό ήταν και το ερώτημα που έπρεπε να απαντήσω, όταν ξεκίνησα να σκέφτομαι εγώ και οι άνθρωποι της Insurance Innovation την περίπτωση της δημιουργίας και κυκλοφορίας του The Insurer.

Αυτό που αποφασίσαμε ήταν πολύ συγκεκριμένο και ταυτόχρονα ξεκάθαρο.

Εξαρχής θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα έντυπο η ύλη του οποίου θα αφορά στο σύνολό της τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή. Όχι στο μεγαλύτερο ποσοστό, αλλά στο 100%.

Ένα έντυπο που να διαβάζεται ευχάριστα, αλλά ταυτόχρονα, να προσφέρει ουσιαστική και έγκυρη ενημέρωση για θέματα που ενδιαφέρουν αποκλειστικά τους επαγγελματίες του κλάδου. Ένα έντυπο που να αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του κλάδου. Με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, με ουσιαστικό περιεχόμενο, με απόψεις από ανθρώπους της διαμεσολάβησης.

Σε μία εποχή που τα έντυπα έχουν παραγκωνισθεί και υποβαθμιστεί ευελπιστούμε να προσφέρουμε κάτι το διαφορετικό στην ασφαλιστική αγορά. Φρέσκο και ανανεωμένο.

Στόχος μας, το The Insurer να φτάσει μέχρι και το πιο απομακρυσμένο ασφαλιστικό γραφείο της χώρας. Και αυτός είναι ο λόγος που το προσφέρουμε στη συμβολική τιμή των 16€ για ολόκληρο το έτος.

*Το The Insurer κυκλοφορεί τον Οκτώβριο και μπορείτε να γίνετε συνδρομητές στο www.theinsurer.gr

Η Insurance Innovation θέλοντας να γιορτάσει αυτό το νέο ξεκίνημα προσφέρει εντελώς δωρεάν στου 50 πρώτους συνδρομητές το βιβλίο της οικονομολόγου Μυρτώς Χαμπάκη, Η Οδηγία IDD σε ηλεκτρονική μορφή.

the_insurer_banner

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]