Το insuranceforum.gr στα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα, την πόλη που εδώ και πάρα πολλά χρόνια χρησιμοποιεί την τεχνολογία για την αύξηση της διαφάνειας και τη βελτίωσης της ζωής των δημοτών αποφασίσαμε να διοργανώσουμε το 31ο ασφαλιστικό συνέδριό μας. Όλοι οι επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον κλάδο μέσα από μία εκδήλωση που διοργανώνεται με την πολύτιμη υποστήριξη του Επιμελητηρίου Τρικάλων και της Ένωσης Επαγγελματιών Διαμεσολαβούντων Τρικάλων.

Μέσα από ένα συνέδριο πλήρως ανανεωμένο και με ιδιαίτερα καταξιωμένους εισηγητές θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τις τάσεις της αγοράς, να μεταφέρουμε τον παλμό της διαμεσολάβησης, αλλά και να κατανοήσουμε όλες τις αλλαγές που επέρχονται μέσω της τεχνολογίας, που πια καλπάζει.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου μας είναι εξαιρετικά πλούσιο. Με τη συμμετοχή 12 ασφαλιστικών επιχειρήσεων και 8 ομιλητών θα ενημερωθούμε για ασφαλιστικά προϊόντα που αλλάζουν τη ζωή των πελατών μας, αλλά αυξάνουν σημαντικά και την αναγκαιότητά μας ως επαγγελματίες. Προγράμματα Cyber insurance, Ασφαλιστικά προϊόντα για τον αγροτικό κλάδο με ψηφιακή παρακολούθηση, νέες τεχνολογίες και ασφάλιση επιχειρήσεων είναι μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν.

Μέσα από τα φετινά συνέδρια της Insurance Innovation προσπαθούμε να είμαστε ακόμη πιο αισιόδοξοι. Θέλουμε να πιστεύουμε πως τα δύσκολα είναι πίσω μας και πια έχουμε όλοι μας τη δυνατότητα να προχωρήσουμε στο μέλλον χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία που μας προσφέρει η τεχνολογία, αλλά και οι εμπειρίες των προηγούμενων ετών.

Μέσα από τις δύο θεματικές ενότητες του συνεδρίου ο στόχος είναι ένας. Η ενημέρωση όλων των επαγγελματιών του κλάδου για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική βιομηχανία.

Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω πως μέσα από τα συνέδριά μας, προσδοκούμε να αναγνωρίζουμε τα πραγματικά προβλήματα, να προτείνουμε εφικτές λύσεις, αλλά και παράλληλα, να δίνουμε τροφή για σκέψη και προβληματισμό.

Σας περιμένουμε όλους την επόμενη Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019, στο Ananti City Resort στις 17.00.

Δείτε όλες τις πληροφορίες για το συνέδριο και κατεβάστε την ηλεκτρονική πρόσκληση και το πρόγραμμα.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]