Το insuranceforum.gr σε κάθε επιμελητήριο της χώρας ενημερώνει για την IDD.

Από μέρα σε μέρα αναμένουμε την ψήφιση της οδηγίας IDD η οποία θα ενσωματωθεί και τυπικά στην νομοθεσία του ελληνικού κράτους. Δε θέλω να αναφέρω πολλά για το θέμα, όλοι μας γνωρίζουμε και έχουμε συνειδητοποιήσει ότι οι αλλαγές που έρχονται (ή που έχουν ήδη έρθει) θα ανατρέψουν πολλά από τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές περισσότερο από ποτέ χρειάζονται ενημέρωση και συμβουλευτική καθοδήγηση πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο –ειδικότερα στην επαρχία, όπου η ενημέρωση καθίσταται ακόμα πιο δύσκολη.

Είναι γνωστό πως στην Insurance Innovation ενημερώνουμε ακατάπαυστα τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές στην επαρχία. Κάθε 2 μήνες ανανεώνουμε το ραντεβού μας και βρισκόμαστε και σε μια άλλη πόλη για να ενημερώσουμε σχετικά με τις εξελίξεις στη νομοθεσία και την ασφαλιστική αγορά. Παράλληλα, η insurancewebinars.gr «στήθηκε» επίσης, με αυτή τη λογική. Εκπαίδευση -και μάλιστα χωρίς κόστος – μέσω διαδικτύου για να μπορούν οι επαγγελματίες από όλα τα σημεία της χώρας να ενημερωθούν και να συμβαδίζουν ισότιμα με τις ραγδαίες εξελίξεις του κλάδου. Για την Ιnsurance Ιnnovation είναι σημαντικό να διασφαλίζεται ένα επίπεδο ίσων ευκαιριών και ίσων υποχρεώσεων για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου. Γι’ αυτό τον στόχο δουλεύουμε τόσα χρόνια.

Είναι μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή το γεγονός ότι δεχτήκαμε πρόσκληση από το Σωματείο Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτικής Μακεδονίας «Ο Αγιος Χριστόφορος» και τον πρόεδρο κ. Σκαρκαλά Νίκο να διοργανώσουμε μία ενημερωτική εκδήλωση για τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές του Ν. Κοζάνης. Με την ευκαιρία μάλιστα των 30 χρόνων ίδρυσης του Σωματείου η εκδήλωση αποκτά και ακόμη μεγαλύτερη αξία. Ακόμη μεγαλύτερη τιμή για εμάς είναι η υποστήριξη  που είχαμε από το Επιμελητήριο Κοζάνης.

Την Παρασκευή 14/12 θα βρισκόμαστε στην Κοζάνη, στο Αμφιθέατρο Νέας Βιβλιοθήκης Κοζάνης. Και μαζί μας θα βρίσκεται και ο άνθρωπος που όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει με έργα την αξία του ως ειδικός στην εφαρμογή της ασφαλιστικής νομοθεσίας. Η Μυρτώ Χαμπάκη μέσα από μια νέα παρουσίαση θα μεταφέρει στους παρευρισκόμενους με απλό και κατανοητό τρόπο, πώς πρακτικά ο GDPR και η IDD επηρεάζουν τα ασφαλιστικά γραφεία και πώς μπορούν να συνδυαστούν οι γραφειοκρατικές απαιτήσεις τους, έτσι ώστε να διευκολύνουν την εργασία του διαμεσολαβητή.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν όλες τις απορίες τους, να θέσουν τα ερωτήματά τους αλλά και να μάθουν έγκυρα και αξιόπιστα τι σημαίνουν όλες αυτές οι νομοθεσίες στην πράξη.

Για ακόμη μία φορά θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω το Επιμελητήριο Κοζάνης και τον πρόεδρο του Σωματείου για την πρόσκληση.

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για την εκδήλωση καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]