Μετά το ανανεωμένο insuranceforum.gr η ανανεωμένη Ημερίδα μας!

Ένας μήνας αλλαγών στο insuranceforum.gr. Ένας μήνας νέος για εμάς. Αλλά με πολύ όρεξη για δουλειά και δημιουργία. Ένας μήνας που προσπαθήσαμε να δώσουμε κάτι ουσιαστικό και χρήσιμο αλλά κυρίως ποιοτικό.

Η παραχώρηση της συνέντευξης από τον CEO της Interlife Ασφαλιστικής κ. Ιωάννη Βοτσαρίδη όπως επίσης και του Εμπορικού Διευθυντή της Ορίζων Ασφαλιστικής κ. Χρήστου Αχή, ήταν ένα δείγμα του στυλ των συνεντεύξεων που θα φιλοξενούμε στο insuranceforum.gr. Συνεντεύξεις με ουσία και ενδιαφέρον για να τις διαβάζουμε.

Οι πρώτες απόψεις που φιλοξενήσαμε αποτέλεσαν ένα μικρό δείγμα της διαφορετικότητας αλλά κυρίως της ανεξαρτησίας του λόγου  και της άποψης των αρθογράφων μας. Θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ –χωρίς να θέλω να αδικήσω κανένα άρθρο- σε 2 απόψεις που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον αλλά είχαν και την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα από εσάς.

Αναφέρομαι στο άρθρο «Κερδίζοντας το στοίχημα της ασφάλισης στην γενιά Υ»  της Μυρτώς Χαμπάκη συμπέρασμα του οποίου είναι κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία. Πως «η κοινωνία αλλάζει και όταν αλλάζει η κοινωνία αλλάζει και ο πελάτης ασφαλιστικών προϊόντων καθώς και οι ασφαλιστικές του ανάγκες»

Επίσης το άρθρο του Νίκου Κλήμη «Επανείσπραξη, αλλά …όχι κι’έτσι»  έθιξε ένα θέμα που μπορεί να απασχολήσει τον καθένα από εμάς στην καθημερινότητα της επαφής μας με τον πελάτη. Αξίζει να το διαβάσετε.

Το επόμενο διάστημα θα έχουμε ακόμη πιο πλούσια ύλη και ακόμη πιο ενδιαφέροντα ρεπορτάζ. Προς το παρόν, προετοιμαζόμαστε για το μεγαλύτερο event της διαμεσολάβησης που συμβαίνει κάθε χρόνο στην Θεσσαλονίκη.Φτάσαμε αισίως στην διεξαγωγή της 10ης ημερίδας του insuranceforum.gr, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 στο ξενοδοχείο Porto Palace από τις 16.00 έως τις 21.00, με τίτλο

«Οι εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά και η εφαρμογή του solvency II. Εταιρείες και διαμεσολαβητές μπροστά σε νέα δεδομένα»

Πέραν των ομιλιών, εγκαινιάζουμε τα “στρογγυλά τραπέζια συζήτησης” στα οποία στελέχη του κλάδου από ασφαλιστικές και διαμεσολαβητικές εταιρείες καλούνται να απαντήσουν σε καίριες ερωτήσεις και να τοποθετηθούν δημοσίως σε τρεις σημαντικές και λίαν ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες:

-Solvency II και ασφαλιστική διαμεσολάβηση

-Μαύροι κωδικοί και αθέμιτες πρακτικές

-Κλάδος Αυτοκινήτου – ανταγωνισμός άνευ ορίων.

Χορηγοί της Ημερίδας οι εταιρείες:

INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

GLASSDRIVE

ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

AIG

ARAG ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

CROMAR INSURANCE BROKERS LTD

ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

BETTER LIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Χορηγοί επικοινωνίας, τα μεγαλύτερα κλαδικά και οικονομικά site της χώρας.

Asfalisinet.gr

Insuranceworld.gr

Insurance-eea.gr

Euro2day.gr

Sofokleousin.gr

Το ασφαλιστικό περιοδικό insuranceworld και η εφημερίδα asfalizomai.

 

Η ημερίδα διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ένωσης Επαγγελματικών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΑΔΕ) και του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ). Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας.

 

Η διαμεσολάβηση αλλάζει, η κοινωνία αλλάζει και μαζί αλλάζουμε και εμείς.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]