“Εφυγε” ο Αχιλλέας Σπανός (η αλλιώς…o kentri)

Ήταν κάπου στο 2012, όταν μία ομάδα ασφαλιστών ξεκινούσε να γράφει στο forum. (το σημερινό insuranceforum.gr).

Ανάμεσα σε αυτή την τόσο δεμένη ομάδα που ακόμη και σήμερα κρατάει στενές επαφές ήταν εκτός από τον υποφαινόμενο (insurer) οι watcher,vrouvas, misirlis, must, Ε. Παπαγεωργίου, Θοδωρής Ευθ. Και ο kentri. (τα username που χρησιμοποιούσαν)

Ο kentri, η αλλιώς, Αχιλλέας Σπανός, ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα.

Θυμάμαι κάπου στις αρχες του 2013 ήρθε στο γραφείο μου. Δεν ήξερα ότι ήταν τότε στέλεχος ασφαλιστικής εταιρείας. Μας το έκρυβε ο μπαγάσας για να μην τον βλέπουμε με άλλο μάτι οι υπόλοιποι. Αλλά μάλλον είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Τον περίμενα ως στέλεχος της Personal τότε. Μπήκε στο γραφείο μου και μόλις του μίλησα στον πληθυντικό γυρνάει και μου λέει «άσε τους πληθυντικούς ρε μαλακα, ο κεντρί είμαι!», αλλά μην το πεις πουθενά.

Και από εκεί, ξεκίνησε μία πολύ μεγάλη φιλία με τον Αχιλλέα. Λίγο λίγο όλοι μάθαμε από τον ίδιο ότι μπορεί να είναι στέλεχος εταιρείας, αλλά είναι ανατρεπτικός, επαναστάτης και διαθέτει μία ισχυρή άποψη για την ασφαλιστική μας αγορά.

Όλοι τότε στην παρέα τον αγαπήσαμε, ήταν και σύμβουλός μας κάποιες φορές λόγω της μεγάλης του εμπειρίας. Ερχόταν πολλές φορές στη Θεσσαλονίκη για δουλειές, να δει συνεργάτες. Πάντα θα μου τηλεφωνούσε για να πάμε για τσίπουρα στα Λαδάδικα. Πάντα ήταν χαρά μου να τον βλέπω. Πάντα τα τελευταία χρόνια και ενώ το forum εξελίχθηκε σε επιχείρηση μου τηλεφωνούσε για να μου πει πόσο χαίρεται που πάω καλά και αναπτύσσομαι.

O Αχιλλέας Σπανός ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος. Τίμιος, επαγγελματίας, ειλικρινής.

Ο άνθρωπος με τον οποίο αν συνεργαζόσουν δεν υπήρχε περίπτωση να σε «ρίξει».

Το «κεντρί» ήταν καυστικό, είχε χιούμορ, τα έλεγε έξω από τα δόντια.

Ο Αχιλλέας, ο άνθρωπος που μοιραστήκαμε κουτσομπολιά, που κάναμε ατέλειωτες συζητήσεις, που μας συμβούλευσε, που τσακωνόμασταν στο forum και μετά τα βρίσκαμε, που κάναμε χαβαλέ, έφυγε από κοντά μας το Σάββατο που πέρασε. Τον πρόδωσε η καρδιά του.

Αυτές οι γραμμές ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για να μην τον ξεχάσουμε ποτέ, εγώ και αρκετοί φίλοι που τον γνώριζαν τόσο καλά.

Kentri, πάντα θα σε θυμόμαστε και θα μιλάμε για τις αστείες στιγμές που μοιραστήκαμε.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]