The Insurer – Δέσμευσή μας η αντικειμενική ενημέρωση προς τη διαμεσολάβηση

Αναδημοσίευση από το The Insurer που κυκλοφορεί.

Το περιοδικό The Insurer, αποτελεί το πρώτο εκδοτικό εγχείρημα της Insurance Innovation στον κλαδικό περιοδικό Τύπο, με αποκλειστικό στόχο να καλύψει ένα σημαντικό κενό που υπάρχει αυτήν τη χρονική στιγμή στην κατά τα άλλα πληθώρα κλαδικών εντύπων. Όπως θα διαπιστώσετε ξεφυλλίζοντάς το, πρόκειται για μία φρέσκια, σύγχρονη και εναλλακτική πρόταση ενημέρωσης που απευθύνεται κατά 100% στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή -τον επαγγελματία του κλάδου- που σήμερα πιο πολύ παρά ποτέ, έχει την επιβεβλημένη ανάγκη να διατηρεί επαφή με τα τεκταινόμενα και τις εξελίξεις στη διαμεσολάβηση, σε τοπικό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Βασική μας αρχή στο The Insurer είναι η αντικειμενική και στοχευμένη ενημέρωση του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, μακριά από διαπλεκόμενα συμφέροντα και κατευθυνόμενες ειδήσεις.

Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε, όχι απλά ένα ακόμα περιοδικό, αλλά ένα περιοδικό – εργαλείο, που θα ενημερώνει ουσιαστικά και πολύπλευρα τον κάθε επαγγελματία, συνδέοντάς τον με τους προβληματισμούς και τις επιδιώξεις των ομολόγων του.

Στο The Insurer θα επικεντρωθούμε σε πραγματικές και πάντα επιβεβαιωμένες ειδήσεις που αφορούν στον κλάδο, με την εγκυρότητα, τη σοβαρότητα και τον σεβασμό προς τον Έλληνα ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, που μας χαρακτηρίζουν όλα τα χρόνια σε όλα μας τα επαγγελματικά εγχειρήματα.

Στόχος μας είναι κάθε τρίμηνο να φιλοξενούμε ένα κεντρικό θέμα που αφορά στην ιδιωτική ασφάλιση και αποτελεί κομβικό ζήτημα για τον κλάδο, αλλά ταυτόχρονα και ένα δεύτερο θέμα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, που πέραν του ενημερωτικού στοιχείου θα ενισχύει τους επαγγελματίες στο να βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας τους. Οι ειδήσεις από την πλευρά των ασφαλιστικών εταιριών, οι χρήσιμες συνεντεύξεις ανθρώπων της αγοράς, τα ειδικά ρεπορτάζ και οι απόψεις στελεχών, θα «δένουν» αρμονικά σε ένα ενδιαφέρον και ζωντανό περιοδικό, το οποίο ευελπιστούμε να φτάσει σε κάθε ασφαλιστικό γραφείο της χώρας.

Ως κεντρικό θέμα του πρώτου τεύχους του The Insurer, επιλέξαμε να παρουσιάσουμε τη μεγάλη έρευνα που διεξήγαμε σε δείγμα 587 ασφαλιστικών γραφείων της χώρας και αφορά στην εφαρμογή του Ν.4583/2018 (IDD).

Για πρώτη φορά Πανελλαδικά, παρουσιάζεται αποκλειστικά από το The Insurer, η εικόνα των ασφαλιστικών γραφείων μετά την αλλαγή του νομικού πλαισίου αλλά και οι απόψεις των διαμεσολαβητών για καίριες εθνικές επιλογές που προβλημάτισαν και συζητήθηκαν εκτενώς. Τα συμπεράσματα που προέκυψαν από την έρευνα είναι άκρως ενδιαφέροντα και θα προκαλέσουν αρκετές συζητήσεις. Για το The Insurer, η εν λόγω έρευνα αποκάλυψε και άλλα σημεία προβληματισμού των Ελλήνων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, τα οποία θα ερευνηθούν περαιτέρω από τη δημοσιογραφική μας ομάδα στο μέλλον.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες συνδρομητές ανά την Ελλάδα, αλλά και τις ασφαλιστικές εταιρείες, που τίμησαν και υποστήριξαν την πρώτη αυτή έκδοση του The Insurer.

Δεσμευόμαστε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας…

Καλή ανάγνωση!

Αριστείδης Βασιλειάδης,

Γενικός Διευθυντής

Insurance Innovation

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]