Από την 1η στην 20η ημερίδα του insuranceforum.gr! Ένα ταξίδι τόσο ενδιαφέρον!

Αισίως φθάνουμε στην 20η ημερίδα μας. 20 ημερίδες που διοργανώθηκαν σε διάστημα 6 ετών! Σε λίγες μέρες με το insuranceforum.gr θα βρισκόμαστε στο Ηράκλειο της Κρήτης  για να επικοινωνήσουμε για ακόμη μία χρονιά με τους ανθρώπους της τοπικής ασφαλιστικής αγοράς.

Εχθές αργά το βράδυ «έπεσα» τυχαία στο πρόγραμμα της πρώτης ημερίδας που είχαμε διοργανώσει το 2012 στην Θεσσαλονίκη.  Εκείνη την πρώτη ημερίδα που όπως είχαμε πει και γράψει ήταν μία ημερίδα «από διαμεσολαβητές για διαμεσολαβητές».

Σίγουρα από τότε άλλαξαν πολλά. Πιστεύω πως άλλαξαν προς το καλύτερο.  Πιστεύω πως γίναμε καλύτεροι και ακόμη πιο χρήσιμοι, για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές αλλά και για τους χορηγούς μας, που εδώ και πολλά χρόνια επενδύουν σε αυτές τις ενημερωτικές συναντήσεις.

Σκοπός μας στην Insurance Innovation είναι κάθε ημερίδα να γίνεται ακόμη πιο χρήσιμη. Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, ακόμη πιο πρακτική για όσους έρχονται για να μας παρακολουθήσουν.

Όμως, οι ημερίδες μας δεν αποτελούν απλά ένα σημείο ενημέρωσης και εκπαίδευσης. Μέσα από τις ημερίδες μας τα τελευταία χρόνια έχουν «κλείσει» ιδιαίτερα σημαντικές συμφωνίες μεταξύ ασφαλιστικών εταιρειών αλλά και μεταξύ ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και γραφείων διαμεσολάβησης. Κάθε μας ημερίδα αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία για δικτύωση, συζήτηση και επικοινωνία μεταξύ επαγγελματιών. Αυτό δηλαδή που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ.

Εκατοντάδες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων έχουν συμμετάσχει και έχουν παρακολουθήσει τις ημερίδες που διοργανώνουμε σε δεκάδες πόλεις της χώρας.

Αυτό είναι που μας δίνει την δύναμη, που τόσο έχουμε ανάγκη στην εποχή που διανύουμε, για να συνεχίζουμε….και να έχουμε ακόμη πιο ποιοτικό αποτέλεσμα. Για χορηγούς και προσκεκλημένους.

Σας ευχαριστούμε.!

20170509_122114

**Το διαφημιστικό folder από την 1η ημερίδα του InsuranceForum.gr που διοργανώθηκε τον Μάρτη του 2012.


**Αποσπάσματα από την τελευταία ημερίδα του Insuranceforum.gr στη Θεσσαλονίκη (Μάρτιος 2017)

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]