32ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του Insuranceforum.gr – Ευκαιρία ενημέρωσης για τον Διαμεσολαβητή του Βόλου

Είναι τιμή μας ένα ακόμα Ασφαλιστικό μας Συνέδριο να διεξάγεται για τρίτη χρονιά. Στις 11 Δεκεμβρίου, όλοι οι επαγγελματίες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές του Ν. Μαγνησίας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον κλάδο μέσα από μία εκδήλωση που διοργανώνεται με την πολύτιμη υποστήριξη του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Μαγνησίας και υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Μέσα από ένα συνέδριο πλήρως ανανεωμένο και με ιδιαίτερα καταξιωμένους εισηγητές, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τις τάσεις της αγοράς, να μεταφέρουμε τον παλμό της διαμεσολάβησης αλλά και να κατανοήσουμε όλες τις αλλαγές που επέρχονται με την τεχνολογία που πια καλπάζει.

Στα φετινά συνέδρια της Insurance Innovation προσπαθούμε να είμαστε ακόμη πιο αισιόδοξοι. Θέλουμε να πιστεύουμε πως τα δύσκολα είναι πίσω μας και πια έχουμε όλοι μας τη δυνατότητα να προχωρήσουμε στο μέλλον χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία που μας προσφέρει η τεχνολογία, αλλά και οι εμπειρίες των προηγούμενων ετών.

Με βάση τις δύο θεματικές ενότητες του συνεδρίου, ο στόχος είναι ένας: η ενημέρωση όλων των επαγγελματιών του κλάδου για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική βιομηχανία.

Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω πως μέσα από τα συνέδριά μας, προσδοκούμε να αναγνωρίζουμε τα πραγματικά προβλήματα, να προτείνουμε εφικτές λύσεις, αλλά και παράλληλα, να δίνουμε τροφή για σκέψη και προβληματισμό

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]