1η Εθνική Συνδιάσκεψη. Μια μεγάλη ευκαιρία για τον κλάδο.

Αδιαμφισβήτητα, ο πήχης είναι πολύ ψηλά για την 1η Εθνική συνδιάσκεψη εκλεγμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα επιμελητήρια. Και αυτό γιατί είναι η πρώτη φορά που με πρωτοβουλία του Ε.Ε.Α διοργανώνεται κάτι τόσο σημαντικό για τον κλάδο.

Επαγγελματίες του κλάδου, εκλεγμένοι από δεκάδες επιμελητήρια της χώρας, θα βρεθούν στην Αθήνα για να ενώσουν τις φωνές τους, να συζητήσουν για σημαντικά θέματα αλλά και να λάβουν πρωτοβουλίες.

Αξιοσημείωτο είναι πως το συγκεκριμένο γεγονός διοργανώνεται από κοινού από τα Επαγγελματικά Επιμελητήρια Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πειραιά και με τη στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί και από την ιστοσελίδα του Ε.Ε.Α (insurance-eea.gr) «Η Συνδιάσκεψη αποσκοπεί στην πανελλήνια δικτύωση του κλάδου, την απόκτηση ενιαίας παρουσίας και τη διαμόρφωση κοινών χειρισμών στα θέματα που τον αφορούν. Η 1η Εθνική Συνδιάσκεψη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης αποτελεί ένα πρώτο βήμα για την ακόμα πιο αποτελεσματική υποστήριξη των θεμάτων που αφορούν τον κλάδο. Θα συμβάλλει στην περαιτέρω ενίσχυσή του και στην παρεμβατικότητά του στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης, και προς την Πολιτεία.»

1η εθνικη συνδιασκεψη 2

Παράλληλα, είναι εξαιρετικά θετικό το γεγονός ότι ο λόγος έχει δοθεί στους συμμετέχοντες. Μέσα από την σελίδα του Ε.Ε.Α  μπορούν όλοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές να θέσουν τα ερωτήματά τους προκειμένου να συζητηθούν κατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης.

Όλοι εμείς στο insuranceforum.gr ευχόμαστε μεγάλη επιτυχία στις εργασίες της συνδιάσκεψης. Από την επόμενη κιόλας μέρα θα σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις αλλά και τις αποφάσεις που θα ληφθούν.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]