Δύο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις στο 3o τεύχος του The Insurer

Το τρίτο τεύχος του The Insurer, της αξιόπιστης ενημέρωσης του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή μόλις κυκλοφόρησε και απευθύνεται για ακόμη μία φορά 100% στον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή. Το The Insurer επικεντρώνεται στις πραγματικές ειδήσεις του κλάδου και στην ουσία των γεγονότων με μία θεματολογία πλούσια και ενδιαφέρουσα.

Δύο άνδρες που ξεχωρίζουν στην ασφαλιστική αγορά της χώρας έδωσαν συνέντευξη στο τρίτο τεύχος του περιοδικού The Insurer που κυκλοφορεί.

Ο Γενικός Διευθυντής της ARAG HELLAS, Δημήτρης Τσεκούρας, δίνει μία ουσιαστική συνέντευξη για τον κλάδο της Νομικής Προστασίας στην μεταCOVID-19 εποχή. Ο Δημήτρης Τσεκούρας από το 1985 εργάζεται αποκλειστικά στην ARAG HELLAS ξεκινώντας ως Διευθυντής Νομικής Υπηρεσίας και υπεύθυνος του Τμήματος Ζημιών της εταιρείας. Από το 2006 ανέλαβε Γενικός Διευθυντής της ARAG HELLAS και από τον Σεπτέμβρη του 2011 νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα. Με εμπειρία 35 χρόνων στην ασφαλιστική βιομηχανία ο κ. Τσεκούρας μιλάει στο The Insurer για την προσαρμογή του κλάδου της ιδιωτικής στις ιδιάζουσες νέες συνθήκες που επικρατούν το 2020 αλλά και το μέλλον των ασφαλίσεων Νομικής Προστασίας.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ), Τάκης Μιχαλόπουλος, δίνει μία ουσιαστική συνέντευξη για τον ασφαλιστικό κλάδο στην χώρα μας. Ο κ. Τάκης Μιχαλόπουλος, Ασφαλιστικός Πράκτορας, Πρόεδρος της Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ), ασχολείται με τα κοινά του ασφαλιστικού κλάδου εδώ και 20 χρόνια, κάνοντας καθημερινότητά του την επίλυση των προβλημάτων της Διαμεσολάβησης. Μιλώντας στο περιοδικό The Insurer και τον Αντώνη Αντωνόπουλο εκφράζει την πάγια θέση του για ενιαία αντιμετώπιση και συλλογική ανάπτυξη της διαμεσολάβησης.

Διαβάστε το σύνολο των συνεντεύξεων στο The Insurer που κυκλοφορεί.

Το The Insurer επιδιώκει να γίνει η πηγή ενημέρωσης και η φωνή κάθε επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή είτε δραστηριοποιείται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στην επαρχία.

Μπορείτε να γίνετε συνδρομητής του περιοδικού ΕΔΩ.

Ετήσια συνδρομή 16 €

Για περισσότερα πακέτα συνδρομών επικοινωνήστε στο 2312201003 ή στο info@insuranceinnovation.gr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]