ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική: Αλληλεγγύη και μηνύματα αισιοδοξίας για το 2021 σε έναν κόσμο που αλλάζει

Μηνύματα αισιοδοξίας και ευχές για αναπτυξιακή και κερδοφόρα πορεία της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική στην αγορά, απέστειλε η διοίκησή της κατά την διάρκεια της ηλεκτρονικής γιορτής “Dynamis e-giorti Mas” που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή όλης της ομάδας της Εταιρίας.  

Με διάθεση εορταστική, αναφορές στον θετικό απολογισμό του 2020, σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, καθώς και επισημάνσεις για το μέλλον, ο κ. Δ. Χριστοδουλιάς, ο κ. Γ. Καλπάκος, και ο κ. Κίμων Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος, κατέγραψαν την έως σήμερα διακριτή πρόοδο και επιτυχία της εταιρείας, ενώ εκτίμησαν ότι το 2021 υπάρχουν θεμέλια και εχέγγυα ώστε να υπάρξουν ακόμη καλύτερες αποδόσεις και επιδόσεις.

Ειδικότερα ο κ. Δ. Χριστοδουλιάς, χαρακτήρισε την χρονιά ως επιτυχημένη για τη ΔΥΝΑΜΙΣ, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικράτησαν λόγω της πανδημίας, ενώ εξήρε την επίτευξη των σημαντικών αποτελεσμάτων και των στόχων.

Ανέφερε ότι η Εταιρεία έδειξε προσαρμοστικότητα εφαρμόζοντας άμεσα το Πλάνο Συνέχισης Επιχειρησιακής Λειτουργίας (Dynamis Business Continuity Plan – DBCP), προστατεύοντας το ανθρώπινο δυναμικό της και την κοινωνία, χωρίς όμως να επηρεάζεται η φυσιολογική ροή των εργασιών. Καταλυτικοί παράγοντες της επιτυχίας ήταν η συντονισμένη προσπάθεια και η σύμπνοια όλου του ανθρωπίνου δυναμικού σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές υποδομές αιχμής της Εταιρίας. Αυτό όπως ανέφερε, επιβεβαιώνει τη συλλογική προσπάθεια και το ομαδικό πνεύμα που κυριάρχησε εν μέσω των ιδιαίτερων συνθήκων. Τόνισε ότι όλοι ΜΑΖΙ, στελέχη και συνεργάτες υπερέβαλαν εαυτόν ώστε η εταιρία να κινηθεί με το αίσθημα ευθύνης που εδώ και 45 χρόνια την χαρακτηρίζει.

Το επιδιωκόμενο, τόνισε ο κ. Χριστοδουλιάς, είναι να υπάρχει όραμα και θέληση για το αύριο και να αναγνωρίζουμε τη βαρύτητα του λειτουργήματος που επιτελούμε  απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Κλείνοντας ευχήθηκε μια υγιή και αποτελεσματική νέα χρονιά, τονίζοντας ότι το πνεύμα της ομάδας θα παραμείνει ενώ παρότρυνε τους συμμετέχοντες να σκέπτονται θετικά και ολοκλήρωσε λέγοντας ότι:  «πρώτιστο καθήκον μας στη ΔΥΝΑΜΙΣ είναι η προαγωγή του Πολιτισμού στην Ασφάλιση μέσα από συλλογικές ενέργειες αλληλεγγύης».

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]