Δράση συγκέντρωσης τροφίμων της ΕΑΕΕ για τον ΚΥΑΔΑ : Πάνω από 5 τόνους τρόφιμα προσέφερε ο ασφαλιστικός κλάδος

Με την ολοκλήρωση της δράσης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) για τη συγκέντρωση τροφίμων για τους ανθρώπους και τις οικογένειες που στηρίζει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), εκπρόσωποι της ΕΑΕΕ πραγματοποιήσαν επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του φορέα και συναντήθηκαν με την Πρόεδρό του κ. Ελένη Κατσούλη.

 

Με πρωτοβουλία της ΕΑΕΕ, ο ασφαλιστικός κλάδος κινητοποιήθηκε σε μία συλλογική δράση κοινωνικής ευθύνης και κατόρθωσε να προσφέρει στον ΚΥΑΔΑ πάνω από 5 τόνους τρόφιμα, όπως προέκυψε από την τελική καταμέτρηση του ίδιου του φορέα.

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων της ΕΑΕΕ κ. Ε. Μοάτσος, η Γεν. Διευθύντρια κ. Μ. Αντωνάκη και εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιριών – μελών της ΕΑΕΕ που συμμετείχαν στη δράση είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί ο ΚΥΑΔΑ.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Κατσούλη ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους της ΕΑΕΕ για την πρωτοβουλία αλλά και για τη συνολική συνεργασία και στήριξη στο έργο του ΚΥΑΔΑ, δηλώνοντας εντυπωσιασμένη από το μέγεθος της προσφοράς.

 

Ο κ. Μοάτσος και η κ. Αντωνάκη τόνισαν τη μεγάλη συνεισφορά όχι μόνο των εταιριών αλλά και των εργαζομένων στον ασφαλιστικό κλάδο στη δράση αυτή και επανέλαβαν τη δέσμευση για ανάληψη και άλλων πρωτοβουλιών στο μέλλον, στο πλαίσιο της συνέχισης της συνεργασίας μεταξύ ΕΑΕΕ και ΚΥΑΔΑ.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]