Δωρεάν κάρτα ασφάλισης υγείας στα ΚΤΕΟ auteco

Δωρεάν κάρτα ασφάλισης υγείας παρέχουν ταΚΤΕΟ auteco σε όσους πραγματοποιούν τον έλεγχο των οχημάτων τους στο συγκεκριμένο ΚΤΕΟ.Η auteco, εταιρεία του ομίλου J & P-ΑΒΑΞ,συνεργάστηκε πρόσφατα με την Συνεργειακή Δημιουργία ΑΕ και προσφέροντας στους πελάτες της, μεταξύ άλλων, και την υγειονομική περίθαλψη.

Ειδικότερα, η κάρτα EY Club AUTECO με διάρκεια 4 μηνών εξασφαλίζει στον κατόχο της άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας, στους τομείς της πρόληψης, της διάγνωσης και της θεραπείας. Παρέχει πρόσβαση σε ένα δίκτυο άνω των 3.000 επιλεγμένων ιδιωτικών ιατρών, Διαγνωστικών Κέντρων & Κλινικών με τον πιο οικονομικό τρόπο, χωρίς εγκρίσεις, καθυστερήσεις, δυσκολίες και αναμονή λίστας.

Δυο λόγια για την auteco

Η ομάδα J & P-ΑΒΑΞ που επιθυμεί να προσφέρει προνομιακές υπηρεσίες στην auteco. Η auteco πραγματοποιεί εργασίες στον τομέα του ελέγχου των οχημάτων σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον, ενώ παράλληλα θέτει τα πρότυπα σε θέματα ασφάλειας, προστασίας του περιβάλλοντος, οικονομίας και πρωτοπορίας.

Σημειώνεται η auteco το περασμένο Μάρτιο συνάψει συνεργασία και με την Carglass.

 Δύο λόγια για την ΕΕ Club

Η Συνεργατική Δημιουργική δημιούργησε το πρόγραμμα του Club EY που εξασφαλίζει στα μέλη της πρόσβαση σε ένα δίκτυο επιλεγμένων ιδιωτικών ιατρών, διαγνωστικών κέντρων και κλινικών για άμεση και ποιοτική αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας στην πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία με Πιο οικονομικό τρόπο, χωρίς εγκρίσεις, καθυστερήσεις, ταλαιπωρία και λίστες αναμονής.

της Έλενας Ερμείδου, sofokleousin.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]