Δημοσιογραφική διάσκεψη CNP CYPRIALIFE, 20 χρόνια

Η Ασφαλιστική Εταιρεία CNP CYPRIALIFE, επ’ ευκαιρία συμπλήρωσης 20 Χρόνων επιτυχημένης παρουσίας στην Ασφαλιστική βιομηχανία της Κύπρου, παραχώρησε σήμερα, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων του Ομίλου CNP CYPRUS, στη Λευκωσία, Δημοσιογραφική Διάσκεψη Τύπου.

Ο κ. Τάκης Φειδία, CEO της CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS, στον χαιρετισμό του τόνισε την ωριμότητα που έδειξε η κυπριακή κοινωνία στην προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας μέσα από σημαντικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στις νέες προκλήσεις της Ασφαλιστικής βιομηχανίας με την εισαγωγή της νομοθεσίας Φερεγγυότητας ΙΙ η οποία δημιουργεί νέα δεδομένα για τις ασφαλιστικές εταιρείες του τόπου. Και οι δύο εταιρείες του Ομίλου, CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ικανοποιούν όλα τα αυστηρά κριτήρια και προϋποθέσεις που θέτει η νέα νομοθεσία.

Στον τομέα των Ασφαλίσεων Υγείας, ανέφερε ότι υπάρχει ενεργό ενδιαφέρον όσο αφορά στην πρόοδο για την εφαρμογή του ΓΕΣΥ, δηλώνοντας ότι η CNP CYPRIALIFE είναι έτοιμη με την οριστικοποίηση του πλαισίου εφαρμογής να προσφέρει τα ανάλογα ασφαλιστικά προϊόντα.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην αποστολή των ανθρώπων του Ομίλου και της CNP CYPRIALIFE, την οποία θεωρεί ως μια διαρκή πρόκληση έτσι ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στους 160,000 και πλέον πελάτες του ακόμη καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες.

Στην συνέχεια η κα Ανδρεανή Καλλιμάχου, Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE, αναφέρθηκε στην δυναμική παρουσία και την οικονομική ευρωστία της Εταιρείας που της επιτρέπει να είναι άμεσα και αξιόπιστα δίπλα στους πελάτες της στηρίζοντας τους έτσι ώστε να ξεπερνούν τις δύσκολες στιγμές.

Αναφέρθηκε επίσης στη δυναμική που αντλεί από τον Γαλλικό πολυεθνικό όμιλο CNP ASSURANCES του οποίου αποτελεί μέλος, αλλά και στους κύριους πυλώνες της αναπτυξιακής στρατηγικής της εταιρείας που είναι η βελτίωση της εξυπηρέτησης του πελάτη, η μέγιστη αξιοποίηση της τεχνολογίας, οι καλύτερες δυνατές αποδόσεις των επενδυτικών ταμείων, η σταθερή αύξηση των πωλήσεων και η εντατικοποίηση της κοινωνικής προσφοράς.

Εκτενή αναφορά έγινε στο σχεδιασμό νέων πρωτοποριακών ασφαλιστικών προϊόντων όπως το CYPRIA LONG TERM CARE, στην διαδικτυακή πύλη πελατών CNP CYPRUS INSUPASS, στο νέο τεχνολογικά προηγμένο λογισμικό «Ανάλυσης Αναγκών Πελάτη» το οποίο είναι μοναδικό στην Κυπριακή ασφαλιστική βιομηχανία και στο πολύπλευρο έργο το οποίο έχει αναπτύξει στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης.

 

Πηγή: stockwatch.com.cy

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]