Δικάζεται η αγωγή κατά ΟΑΕΕ για τις ασφαλιστικές εισφορές υγείας

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών (πρώην σχολή Ευελπίδων) κτίριο 6, και μεταξύ 9 π.μ. και 12 μ.μ. εκδικάζεται, στις 15 Φεβρουαρίου 2017, η αγωγή του δικηγόρου Ιωάννη Μυταλούλη που κατατέθηκε μέσω του ΙΝ.ΚΑ. Κρήτης κατά Ο.Α.Ε.Ε., ΕΟΠΠΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ –ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ –ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ με 2 βασικά ζητήματα:

1) Το διαχωρισμό της εισφοράς υγείας από την εισφορά της σύνταξης. Αυτό είναι απαραίτητο για να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε ασφαλισμένο να ρυθμίσει-πληρώσει μόνο την εισφορά υγείας και έτσι να δοθεί πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους ασφαλισμένους και τα προστατευόμενα μέλη τους αφενός και αφετέρου να μην έχει καμία οικονομική απώλεια το ταμείο.
2) Διαγραφή του ποσού της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που ενώ ο ΟΑΕΕ δεν παρείχε (αρνούμενος να σφραγίσει βιβλιάρια οφειλετών), συνέχιζε να χρεώνει και να τοκίζει. Αυτό δημιουργει μεγαλύτερη οικονομική πίεση στις επιχειρήσεις και έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική υγεία των ασφαλισμένων και των προστατευόμενων μελών τους.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΟΑΕΕ ΑΤΤΙΚΗΣ κάνει πρόσθετη παρέμβαση για όλα τα ενεργά μέλη του και καλεί όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες να στηρίξουν με τη φυσική τους παρουσία την προσπάθεια αυτή.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Πηγή: asfalisinet.gr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]