Παρέμβαση κου Ν. Σωφρονά, Γενικού Διευθυντή ΕΙΑΣ σχετικά με την αποκάλυψη του mavrosgatos.gr

Διευκρινιστική παρέμβαση έκανε ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών κ. Νίκος Σωφρονάς σχετικά με την αποκάλυψη του mavrosgatos.gr η οποία αφορούσε την κατά παρέκκλιση του καταστατικού του ΕΙΑΣ εγγραφή της LIFE PLAN ώς Τακτικού μέλους του Σωματείου.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

Εξ αφορμής δημοσιεύματος σε ιστοσελίδες κλαδικού ενδιαφέροντος, αφορώντος στην εγγραφή της Εταιρείας LIFE PLAN ως Μέλους του Ινστιτούτου μας, θέτω υπ΄όψη σας τα ακόλουθα σημεία ενδιαφέροντος:

Η εγγραφή της Εταιρείας LIFE PLAN ως Μέλους του Ινστιτούτου μας, έχει ακολουθήσει τις καταστατικές μας προβλέψεις περί εγγραφής Συνδεδεμένων Μελών. Η αναγραφή, στο προσφάτως κοινοποιηθέν Δελτίο Τύπου, της εγγραφής της ως Τακτικού Μέλους του Ινστιτούτου μας, οφείλεται μόνον σε τυπογραφικό λάθος επί του λεκτικού της σχετικής ανακοίνωσης. Συνεπώς, η Εταιρεία LIFE PLAN αποτελεί το νέο Συνδεδεμένο Μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών.

Ορθή αποστολή του Δελτίου Τύπου, επισυνάπτεται στο σημείωμά μου αυτό. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Διεύθυνση του Ινστιτούτου ευχαριστούν πολύ όλους τους παράγοντες της αγοράς μας για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν τις πρωτοβουλίες και το Εκπαιδευτικό του Πρόγραμμα.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Φιλικά,

Νίκος Δ. Σωφρονάς

Διαβάστε εδώ την αποκάλυψη του mavrosgatos.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]