Ανακοίνωση της ομάδας Ενεργών Ασφαλιστών σχετικά με την ίδρυση ένωσης Καταναλωτών

Ανακοίνωση της Ομάδας των Ενεργών Ασφαλιστών σχετικά με την διαδικτυακή συνάντηση των μελών της στις 09/02/2021

Η διαδικτυακή ομάδα των Ενεργών Ασφαλιστών,στα πλαίσια της δράσης της και του διαρκούς αγώνα για Ένωση των Επαγγελματιών του κλάδου μας και την προστασία του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης, αποφάσισε να υλοποιήσει μία σειρά διαδικτυακών συναντήσεων μεταξύ των μελών της .

Στην πρώτη μας συνάντηση, η οποία έχει ανακοινωθεί από μέρες τώρα στην σελίδα της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πραγματοποιήθηκε, με ατζέντα όπως είχε οριστεί την συζήτηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο επαγγελματίας ενεργός ασφαλιστής, στον κλάδο υγείας του συνόλου των εταιρειών.

Ακούστηκαν γνώμες συναδέλφων που υπηρετούν τον κλάδο Ζωής και Υγείας. Άνθρωποι με πείρα, βαθιά γνώση του αντικειμένου και έμπειρα στελέχη της αγοράς, τοποθετήθηκαν ανοιχτά μπροστά στους συναδέλφους τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή ενασχόληση τους με τον κλάδο.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα άκρως φιλικό και συναδελφικό, με ελευθερία στην έκφραση και σεβασμό σε όλες τις απόψεις.

Χωρίς κλειστά μικρόφωνα, χωρίς φόβο αλλά με πάθος πράγμα που δείχνει ότι η Ένωση των επαγγελματιών του χώρου μας δεν απέχει πολύ από το να γίνει πράξη.

Πρέπει ασφαλώς να τονιστεί ότι στη συζήτηση συμμετείχαν, μίλησαν και άκουσαν καίρια θέματα άνθρωποι του τύπου, του ραδιοφώνου της τηλεόρασης, της αναλογιστικής επιστήμης καθώς και στελέχη εταιρειών.

Από τον διοργανωτή της συνάντησης, κύριο Βασίλη Μουντάκη , έγινε αναλυτική παρουσίαση του νέου εγχειρήματος της ομάδας μας για την δημιουργία Πανελλήνιας Ένωσης Καταναλωτών Ασφαλιστικών Προϊόντων.

Για την Ένωση Καταναλωτών, τοποθετήθηκε αναλυτικά ο έγκριτος νομικός σύμβουλος της ομάδας μας κύριος Γιάννης Κυριακόπουλος, ο οποίος αφενός μας έδωσε την νομική του άποψη και μοιράστηκε τις γνώσεις του μαζί μας και αφετέρου για μεγάλη μας χαρά ανακοίνωσε ότι έλαβε σάρκα και οστά η εντολή ίδρυσης της Πανελλήνιας Ένωσης Καταναλωτών Ασφαλιστικών Προϊόντων που θέτει πια ψηλά τον πήχη για τον επαγγελματισμό και την δίκαια διαχείριση και διανομή των ασφαλιστικών αγαθών.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νέα σειρά διαδικτυακών συναντήσεων που ξεκίνησε, θα γίνει η βάση για να χτίσουμε μια ισχυρή και ενωμένη εκπροσώπηση του Ενεργού Ασφαλιστή και του ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ απέναντι σε όσους λυμαίνονται τον θεσμό. Μετά τιμής Η ομάδα Δράσης των Ενεργών Ασφαλιστών

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]