3 Νέα Podcasts για το μάρκετινγκ και την επιχειρηματικότητα

Επιχειρηματίες και ειδικοί καταθέτουν την άποψή τους

H ραδιοφωνική εκπομπή «Marketing on the GO» με το σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα παρουσιάζει εδώ και 4 χρόνια: ιδέες, tips, Ελληνικά business case studies γύρω από το θέματα του μάρκετινγκ και της επιχειρηματικότητας. Με προσέγγιση αισιόδοξη, με τάση ανάπτυξης, κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις, η εκπομπή  μετατρέπεται στο εβδομαδιαίο βοήθημα στην επαγγελματική καθημερινότητα κάθε επιχειρηματία και όχι μόνο!  Έχουμε απομονώσει για εσάς 3 Podcast (mp3) πιο επίκαιρα από πότε από την εκπομπή του Σαββάτου 14/11/2020:

No 222 3 tips καθημερινής επιχειρηματικής εμψύχωσης

Ακούστε τον Θεράποντα Φάκα, Πρεσβευτή Θετικής Σκέψης & Ενέργειας, να συζητάει με το σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα και να μας προτείνει 3 tips καθημερινής επαγγελματικής εμψύχωσης εν μέσω lockdown. Ένα απόσπασμα από την επιχειρηματική ραδιοφωνική εκπομπή Marketing on the GO.

https://marketingconsultant.gr/marketing-podcast-3-tips-kathimerinis-epicheirimatikis-empsychosis/

No 223 Τεχνικές Επικοινωνίας φορώντας μάσκα

Ακούστε την Ανδρομάχη Δαυλού, Ηθοποιό – Εκπαιδεύτρια Ορθοφωνίας, να συζητάει με το σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα και να μας εξηγεί πως μπορούμε να μιλάμε φορώντας την μάσκα και να περνάμε το μήνυμά μας με επιτύχια σε πελάτες, προμηθετές και συνεργάτες. Ένα απόσπασμα από την επιχειρηματική ραδιοφωνική εκπομπή Marketing on the GO.

https://marketingconsultant.gr/marketing-podcast-technikes-epikoinonias-forontas-maska/

No 224 Ανθεκτικότητα και δεξιότητες διάσωσης για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Ακούστε τον Ηλία Γεωργόπουλο από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, να συζητάει με το σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα και να μας παρουσιάζει τα αποτελέσματα της έρευνας “Ανθεκτικότητα και δεξιότητες διάσωσης για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ)”. Ένα απόσπασμα από την επιχειρηματική ραδιοφωνική εκπομπή Marketing on the GO.

https://marketingconsultant.gr/marketing-podcast-anthektikotita-kai-dexiotites-diasosis-gia-mikromesaies-epicheiriseis/

Χορηγοί Επικοινωνίας Εκπομπής “Marketing on the GO”

Who is Who

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Μικρών/Μεσαίων Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.gr  & www.marketingconsultant.com.cy) και ασχολείται ενεργά στο χώρο πάνω από 18 χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην LOreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού (marketing) και εμπορικού μαρκετινγκ (Trade Marketing) στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme), LOrealProfessionnel, Lancôme και τη νέα μάρκα για την Ελλάδα Kiehls. Ακόμα με την πολυετή εμπειρία του στο εμπορικό μάρκετινγκ (δημιουργία μηχανισμών πώλησης στα καταστήματα), έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία. Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων ειδικά στην περίοδο της κρίσης με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων. Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, μέλος του HCA (Hellenic Coaching Association), του EMCC (European Mentoring & Coaching Council) & του ICF (International Coaching Federation). Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την θεματική εκπομπή Marketing in Practice, παραγωγής του οικονομικού SBC, που προβάλλεται από το Attika TV κάθε Πέμπτη 19.30, καθώς και την επιχειρηματική ραδιοφωνική εκπομπή «Marketing on the GO» που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Σάββατο 14.00-16.00 στον Amagi Radio. Διατηρεί γραφείο στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στην Λευκωσία

Ο Amagi Radio είναι πολιτικός, πολιτιστικός και μουσικός διαδικτυακός σταθμός. Διατηρεί studio στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και όλες του οι εκπομπές είναι live. Ο Αmagi τάσσεται με έμφαση ενάντια στον εθνικισμό, την ξενοφοβία, το ρατσισμό, το σεξισμό και την πολιτική βία.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]