Διαδραστικό κανάλι επικοινωνίας με το κοινό άνοιξε η ERGO Ασφαλιστική

Πέραν από τα tvspot η ERGO απέκτησε κανάλι και στο youtube με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της αναγνωρισιμότητάς της.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη καμπάνια κύρους και προβολής του ονόματος της ERGO, ενώ παράλληλα σηματοδοτεί την εκκίνηση μιας νέας εποχής για την εταιρική της ταυτότητα, με βασικό στόχο να αναδειχθεί ως «η ασφαλιστική εταιρεία που προστατεύει και διατηρεί σταθερό ό,τι έχει αξία για τον καθένα από εμάς».

Στη συγκεκριμένη καμπάνια με τίτλο «Ανθρώπων Έργα», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ERGO παρουσιάζει το πραγματικό πρόσωπό της: μια ήρεμη, σταθερή και ανθρώπινη δύναμη που καταλαβαίνει και υποστηρίζει. Αξιοποιεί έντεχνα το όνομα «ERGO» και προβάλλει σκηνές απλών, καθημερινών ανθρώπων, υπερήφανων για τα έργα τους. Έργα διαφορετικά μεταξύ τους, όμως πάνω απ’ όλα έργα σημαντικά για τον καθέναν, με τα οποία μπορούμε όλοι μας να ταυτιστούμε και που, σε μια δεύτερη ανάγνωση, προβάλλουν διακριτικά τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία.

Έτσι, μέσω αυτής της δημιουργικής ιδέας, η ERGO προβάλλεται ως η ασφαλιστική δύναμη που βρίσκεται στο πλευρό όλων όσων τη χρειάζονται, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα και την ισορροπία στη ζωή τους με τη δύναμη και τη γνώση ενός από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους παγκοσμίως.

ERGO λάνσαρε και το δικό της κανάλι σε ένα από τα πιο δημοφιλή ψηφιακά μέσα στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, στο YouTube. Με αυτόν τον τρόπο ανοίγει ένα διαδραστικό κανάλι επικοινωνίας με το κοινό, το οποίο θα ανανεώνεται συνεχώς με νέο οπτικοακουστικό περιεχόμενο απ’ όλες τις δράσεις της εταιρίας.

www.insuranceworld.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]