Deal Insurance : H κορυφαία εταιρεία στο χώρο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

H κορυφαία εταιρεία στο χώρο της Ασφαλιστικής Αγοράς, έχει ονοματεπώνυμο και δεν είναι άλλη από την Deal Insurance!

 Έχοντας ως στόχο την ικανοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών, η Deal Insurance, συνδυάζει την ελευθερία των επιλογών που έχει ένα πρακτορείο, με την οργάνωση και το στρατηγικό – εκπαιδευτικό σχεδιασμό που χαρακτηρίζει τα agency.

Μέσα από το CretePlus.gr  οι κύριοι Γιώργος Μπορμπαντωνάκης και Γιάννης  Θαλασσινάκης, σκιαγραφούν  την εικόνα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο νομό Ηρακλείου και να μιλούν για την Εταιρεία.

H Deal Insurance, μια σχετικά νέα εταιρεία, η οποία όμως έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους με εμπειρία στο agency, αναπτύσσεται – ακόμη και εν μέσω οικονομικής κρίσης- με γοργούς ρυθμούς, φανερώνοντας την επιτυχή πορεία της και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι Κρητικοί σε αυτήν!

deal-insurance-2

«Είμαστε στον ασφαλιστικό κλάδο από το 1990 επιλέγοντας το δίκτυο του agency. Την τελευταία δεκαετία και έως τον Δεκέμβριο του 2012 υπηρετούσαμε το θεσμό του agency από τις βαθμίδες του περιφερικού Διευθυντή Κρήτης Δωδεκανήσων και του Διευθυντή υποκαταστημάτων νομού Ηρακλείου και Λασιθίου αντίστοιχα στην ΑΤΕ Ασφαλιστική. Αυτό που πάντα μας έλειπε για να αισθανθούμε επαγγελματική ολοκλήρωση, ήταν η μη δυνατότητα διείσδυσης σε αγορές λόγω πολιτικής της εταιρείας (εξαιρέσεις κλάδων ανάληψη κινδύνων, τιμολόγια αντασφαλιστικών συμβάσεων κ.λπ.).

Θέλαμε λοιπόν να έχουμε εναλλακτική με συνεργασία και άλλων εταιρειών ιδιαίτερα στη διαχείριση μεγάλων κινδύνων που για μας είναι το ζητούμενο. Παράλληλα να μπορούμε να διαμορφώσουμε τη δική μας πολιτική που θα βοηθούσε στην ανάπτυξη εργασιών, συνεργατών, γραφείων με απόλυτο επαγγελματισμό αλλά σε ένα φιλικό περιβάλλον. Να εκμεταλλευτούμε δηλαδή όλα αυτά που μας ενώνουν, να ταυτίσουμε το όνομά μας με την ποιότητα επιλέγοντας λίγες αλλά leader εταιρείες για την επίτευξη του στόχου μας.

Έτσι λοιπόν τον Φεβρουάριο του 2013 εξελίξαμε την Εταιρεία με διακριτικό τίτλο DEAL INSURANCE & REAL ΕSTATE στη σημερινή της μορφή καταφέρνοντας σε σύντομο διάστημα να γίνουμε ένα από τα πιο ποιοτικά δίκτυα του νησιού», αναφέρουν χαρακτηριστικα.

Μάλιστα οι ιδιοι επισημαίνουν πως «η μόνη διαφορά μας με το “χθες” είναι η μη αποκλειστική συνεργασία με μια εταιρεία. Οπότε παντρέψαμε τα υπέρ των εταιρικών δικτύων με τα υπέρ των ελεύθερων δικτύων χωρίς να έχουμε οικονομικές εξαρτήσεις από καμιά ασφαλιστική εταιρεία.

Η Εταιρεία μας είναι δομημένη με τις αρχές του agency με ομάδες πωλήσεων, unit managers, υπεύθυνο εκπαίδευσης, υπεύθυνους κλάδων, εβδομαδιαία meetings και υποστήριξη των συνεργατών σε όλα τα στάδια πώλησης και για όλους τους κλάδους, όπως αυτός της Ζωής και της Υγείας».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Μπορέσαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ταυτίσουμε το όνομά μας με την ποιότητα και τον απόλυτο επαγγελματισμό και να εξασφαλίσουμε συνεργασίες με αρκετές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του νησιού μας αλλά και γενικότερα στην ελληνική Επικράτεια».

 Συνεχής ενίσχυση και Ανάπτυξη

Μέσα σε όλες τις συνθήκες  που διαμορφώνονται, αλλά και με δεδομένη την επιτυχημένη πορεία που διαγράφει η εταιρεία, στόχος είναι η συνεχής ενίσχυση της.

«Στόχος μας είναι να αναζητάμε καθημερινά ανθρώπους ικανούς  οι οποίοι να είναι διαθέσιμοι να δημιουργήσουν όνειρα, όραμα και καριέρα. Ανθρώπους να στελεχώσουμε τις ομάδες μας και να χαράξουμε ένα κοινό μέλλον. Αυτό πραγματοποιείται μεθοδευμένα, με συγκεκριμένες διαδικασίες παρουσίασης καριέρας και επίπεδα αξιολόγησης για να ενταχθούν στην ομάδα μας. Για αυτό το λόγο δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη νέων συνεργατών με αυστηρά κριτήρια επιλογής. Η εκπαίδευση παίζει σημαντικό ρόλο στα προϊόντα και στις τεχνικές πωλήσεων για την ανάπτυξη δεξιοτήτων των συνεργατών. Στην περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύουμε ο σωστά ενημερωμένος ασφαλιστικός συμβουλος μπορεί να δώσει λύσεις και να περιορίσει τους οικονομικούς κινδύνους των πελατών. Παράλληλα για εμάς είναι σημαντικό να αποτελούμε σημείο αναφοράς, για την επιλογή διαμεσολαβητών που επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας με διάφανες διαδικασίες απόλυτη συνέπεια απέναντι τους αποκομίζοντας αμοιβαία οφέλη », τονίζουν.

Πηγή: creteplus.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]