Χρ. Χριστοδούλου: Αναγνώριση των προσπαθειών της ομάδας

Ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο αλλά και την ομάδα που τον πλαισιώνει αποτελεί η βράβευση του ως Μάνατζερ (εις μνήμη Άντη Χατζηκωστή) για το 2016 στο πλαίσιο των ετήσιων βραβεύσεων των IN Business Awards. Αυτό ανέφερε ο πρώτος εκτελεστικός διευθυντής της Trust International Insurance Company, Χρίστος Χριστοδούλου ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος την Τετάρτη (2 Φεβρουαρίου) στην τηλεοπτική εκπομπή του ALPHA «Κάθε Μέρα Άλλη Μέρα»

Με την εν λόγω βράβευση ανέφερε ο κ. Χριστοδούλου αναγνωρίζεται η προσπάθεια όλης της ομάδας και εξέφρασε την υπερηφάνεια του για το γεγονός ότι κατάφερε να δώσεις πίσω στην ομάδα του την αναγνώριση που της αξίζει, καθώς, όπως είπε, τα όποια αποτελέσματα δεν οφείλονται σε ένα μόνο άτομο, αλλά στην ομάδα.

Πρόσθεσε πως στις μέρες μας για να διαπρέψει κάποιος και ιδιαίτερα στον επιχειρηματικό τομέα, θα  πρέπει να προβεί στις αναγκαίες θυσίες και εάν κάποιος επιθυμεί να επιτύχει κάτι διαφορετικό θα πρέπει να επιμείνει, να καταβάλλει καθημερινές προσπάθειες και να σκέφτεται μόνο την επιτυχία.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Χρίστου Χριστοδούλου

Πηγή: inbusinessnews.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]