«Χωρίς “ίσως”, “μπορεί”, “ki ama”» … η Groupama Ασφαλιστική είναι εδώ για να καλύψει κάθε ανάγκη ασφαλισμένου

Στον «αέρα» η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της Groupama Ασφαλιστικής

Τρία καινούργια τηλεοπτικά spots έρχονται να εμπλουτίσουν την ήδη πετυχημένη διαφημιστική εκστρατεία της Groupama Ασφαλιστικής με τίτλο «χωρίς “ίσως”, “μπορεί”, “ki ama”».

Οι νέες ταινίες, που υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας Trabaho Ltd, βρίσκονται από σήμερα στον τηλεοπτικό και διαδικτυακό «αέρα» και έχουν ως στόχο να αναδείξουν μέρος του φάσματος των ασφαλιστικών λύσεων που προτείνει η εταιρεία στο ελληνικό κοινό. Διαθέτοντας μια πλήρη γκάμα σύγχρονων προγραμμάτων, η Groupama Ασφαλιστική καλύπτει σήμερα, με καινοτόμες αλλά και παραδοσιακές λύσεις, κάθε ανάγκη του ασφαλισμένου σε σχέση με την υγεία, το σπίτι, την εργασία και το όχημά του, παραμένοντας πιστή στη διαχρονική της αρχή να αφουγκράζεται τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας. Με το κύρος και την σφραγίδα αξιοπιστίας ενός Γαλλικού Πολυεθνικού Ομίλου, η εταιρεία υπογραμμίζει ξανά, μέσω της νέας καμπάνιας, την πάγια δέσμευσή της να εξυπηρετεί άμεσα και αποτελεσματικά τους πελάτες της χωρίς αστερίσκους, υποσημειώσεις και υστερόγραφα.

Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει να επενδύει στον τομέα της επικοινωνίας, με απώτερο σκοπό το κοινό να έχει μια σαφή εικόνα για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει και τα οποία την τοποθετούν στην κορυφή της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Δείτε εδώ τα 3 νέα τηλεοπτικά σποτ:

    • Αυτοκίνητο:

    • Κατοικία:

    • Υγεία:

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]