CarPoint της Interamerican : όλα για τη ζημιά του αυτοκινήτου σε ένα σημείο!

Μετά από 8 χρόνια λειτουργίας το CarPoint, η πρότυπη μονάδα αποζημίωσης και επισκευής αυτοκινήτων της INTERAMERICAN, αποτελεί πλέον ένα από τα διακριτά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του oργανισμού στο οικοσύστημα που αναπτύσσει και της καθετοποιημένης διαχείρισης της ζημιάς στον μοναδικό κλάδο υποχρεωτικής ασφάλισης. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Κέντρου (Λεωφ. Αθηνών 161) φέτος έχουν υποδεχθεί περισσότερα από 3.500 οχήματα.

Με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας για το πρότυπο φανοποιείο και τον πλήρη μηχανολογικό έλεγχο, αλλά και πολυάριθμο εξειδικευμένο προσωπικό, όλες οι υπηρεσίες είναι συγκεντρωμένες σε έναν χώρο έκτασης 2.300 τετραγωνικών μέτρων. «Μετά από ένα ατύχημα, γίνονται επιτόπου όλα όσα χρειάζεται να γίνουν, με ευκολία, ευελιξία και αξιοπιστία: από την εκτίμηση της ζημιάς, τον διακανονισμό, την αποζημίωση, μέχρι την επισκευή του αυτοκινήτου χωρίς εκταμίευση χρημάτων και με παροχή άλλου οχήματος αντικατάστασης» επισημαίνει ο Γιώργος Βαλαής, Γενικός Διευθυντής της INTERAMERICAN Βοηθείας.

Εκτός από το κεντρικό CarPoint, η INTERAMERICAN έχει δημιουργήσει μια αλυσίδα συνεργείων στο ίδιο πρότυπο, σε άλλα 7 σημεία: 2 στην Αττική και 5 στην Περιφέρεια, ενώ πρόκειται να προστεθούν σύντομα και νέα συνεργεία αναλόγων προδιαγραφών. Το CarPoint αποτελεί καινοτομία στη χώρα μας, εξασφαλίζοντας στον πελάτη εξαιρετικά προνόμια και υποδειγματική εξυπηρέτηση. Ενδεικτικά, οι επισκευές φανοποιείας συνοδεύονται από πιστοποιητικό εγγύησης απεριόριστης διάρκειας, εφ’ όσον ο ιδιοκτήτης του οχήματος παραμένει ο ίδιος. Για τα μηχανικά μέρη, παρέχεται πιστοποιητικό εγγύησης για 12 μήνες.

Το CarPoint παρέχει, ακόμη, προνομιακή πρόσβαση και ειδικές τιμές, εξασφαλίζοντας service με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του αυτοκινήτου και 12 άτοκες δόσεις για επισκευές άνω των 100 ευρώ, καθώς και αποκλειστικές προσφορές: βασικό service μόνο με 89 ευρώ και ακόμη, 10% έκπτωση στα ανταλλακτικά και στις εργασίες φανοποιείας.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]