BROKINS: 5 Στρατηγικές Συμμαχίες

Η αξιοπιστία, η ανταγωνιστικότητα αλλά και η πληρότητα παροχών μίας Μεσιτικής Ασφαλιστικής Εταιρείας διαφαίνεται πολλές φορές και από τις συνεργασίες που συνάπτει στον διεθνή χώρο. Η BROKINS αποδεικνύει με τις στρατηγικές της συμμαχίες πως επιθυμεί να πρωτοπορεί και να διατηρεί τη θέση της ως μια από τις μεγαλύτερες Μεσιτικές Εταιρείες Ασφαλίσεων στην Ελλάδα. Παρουσιάζουμε στη συνέχεια τους πέντε συνεργάτες της εταιρείας.

AM TRUST

H AEL είναι μέλος του πολυεθνικoύ όμιλου της Am Trust που ειδικεύεται στις Ασφαλίσεις Περιουσίας και Ατυχημάτων. Με έδρα τη Νέα Υόρκη, ιδρύθηκε το 1998 στις Ηνωμένες Πολιτείες και από τότε έχει ακολουθήσει μία εξαιρετική πορεία, αναπτύσσοντας εργασίες σε όλη την υφήλιο, σε πάνω από 50 γραφεία στη Βόρειο Αμερική, τα Βρετανικά Νησιά, την Ευρώπη και την Ασία και απασχολώντας πάνω από 2.100 άτομα. Με τη μεγάλη εμπειρία που έχει στην ανάληψη κινδύνων και τον χαρακτηρισμό κύρους ως ‘A’ (Excellent) από την A.M.Best, ο όμιλος AmTrust έχει κερδίσει τη φήμη του πρωτοπόρου και καινοτόμου παρόχου ασφαλιστικών προϊόντων.

NACORA BROKINS INTERNATIONAL

Η εξειδίκευση της BROKINS στην ασφάλιση μεταφορών οδήγησε στην ίδρυση της Μεσιτικής εταιρείας ασφαλίσεων NACORA BROKINS INTERNATIONAL το 2002, σε συνεργασία με το διεθνές μεσιτικό γραφείο ασφαλίσεων NACORA. Η NACORA, δραστηριοποιείται σε 20 χώρες, έχει ειδικό τμήμα ασφάλισης μεταφορών στην Γερμανία (underwriting) και η έδρα της είναι στην Ελβετία.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΛΛΗΛΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ

Ο Ελληνικός Αλληλασφαλιστικός ιδρύθηκε το 2010 και είναι αντασφαλισμένος στους Lloyd’s Λονδίνου. Παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές σε όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους, με κριτήρια επιλογής την ποιότητα, το κόστος και τη φερεγγυότητα. Με τη BROKINS η συνεργασία άρχισε το 2013 και συνεχίζεται έως σήμερα με επιτυχία, με την προώθηση αποκλειστικών προϊόντων ασφάλισης Φορτηγών και Λεωφορείων και ειδικών καλύψεων.

INDEMNITY

Η INDEMNITY αποτελεί στην ουσία την ανανεωμένη και βελτιωμένη συνέχεια της εταιρείας Autoprotect Hellas, με εμπειρία 10 ετών στον χώρο και ασφάλιση στους Loyds, η οποία μετονομάστηκε και στελεχώθηκε με νέο καταρτισμένο προσωπικό.

DALLBOGG

H DallΒogg ιδρύθηκε το 2008, δραστηριοποιείται με επιτυχία σε όλους τους κλάδους ασφαλίσεων και αντασφαλίζεται από τον Ελβετικό κολοσσό Swiss Re. Η συνεργασία με την DallΒogg σημαίνει ελκυστικά προϊόντα στον κλάδο αυτοκινήτου και ευνοϊκοί όροι συνεργασίας με την σιγουριά μιας Ασφαλιστικής με Ευρωπαϊκό κύρος.

——————————————————————————————————————————————————————

Η BROKINS ιδρύθηκε το 1983 από τον Κοσμά Ιατρόπουλο, Γενικό Διευθυντή και τη σύζυγό του Βενετία Ιατροπούλου.

Η εταιρεία ξεκίνησε σαν πρακτορειακή και από το 1999 έγινε Μεσιτική Ασφαλίσεων. Το 2000 αποφασίστηκε να ενταχθεί στο λογότυπό της το «κλειδί» που συμβολίζει την ασφάλεια. Από την αρχή δόθηκε μεγάλη σημασία στην επάνδρωσή της με αξιόλογα στελέχη, με δημιουργική σκέψη, εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα τους και υψηλούς στόχους καθώς και στις επενδύσεις της στην πιο σύγχρονη τεχνολογία.

Οι προτεραιότητες αυτές δικαίωσαν τους ιδρυτές, που είδαν την εταιρεία τους να γίνεται μια από τις μεγαλύτερες Μεσιτικές Εταιρείες Ασφαλίσεων στην Ελλάδα.

Σήμερα, η BROKINS στεγάζεται στα ιδιόκτητα γραφεία της, Λεωφ. Βουλιαγμένης 99 & Ιλίου στη Γλυφάδα Αττικής, έχει υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, απασχολεί συνολικά 45 εργαζομένους, έχει πάνω από 200.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα και δραστηριοποιείται στο σύνολο των ασφαλιστικών κλάδων.

——————————————————————————————————————————————————————-

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Τίμος Φάνης, Εμπορικός Διευθυντής της BROKINS στο insuranceforum.gr.

Περισσότερα στοιχεία μπορεί να αντλήσει κάποιος από την ιστοσελίδα www.brokins.gr.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]