Αύριο το business plan της Εθνικής Ασφαλιστικής ενώπιον του CVC

Αύριο, Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα τεθεί υπόψη του CVC το επικαιροποιημένο business plan της Εθνικής Ασφαλιστικής, όπως τροποποιήθηκε για τη μετά την Covid-19 εποχή.

Το θέμα της πώλησης του 80% του μετοχικού κεφαλαίου της Ασφαλιστικής εταιρείας ακόμη ανοικτό και αυτό γιατί οι διεργασίες της διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας με το CVC Capital σταμάτησαν λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Η τιμή πώλησης φαίνεται να είναι το σημαντικότερο πρόβλημα καθώς η προσφορά του Fund δεν ικανοποιεί σε καμία περίπτωση και μάλιστα δημιουργεί εικόνα “ξεπουλήματος” και τις ανάλογες αντιδράσεις.

Η CVC Capital Partners είχε καταθέσει προσφορά με τίμημα λίγο πάνω από τα 500.000.000 ευρώ, πολύ χαμηλότερο των 600 εκατ. ευρώ που είχε προσδιοριστεί από τη διοίκηση της ΕΤΕ ως επιθυμητό όριο για την πώληση του 80% της μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρείας της χώρας.

Η ασφυκτική μακροχρόνια κατάσταση έχει κινητοποιήσει τους εργαζόμενους σε ανακοινώσεις αντιδράσεων, οι οποίοι, τέλος, δημοσίευσαν και το παρακάτω βίντεο στο διαδίκτυο.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]