Ασφαλιστείτε σωστά – Ασφαλιστείτε έξυπνα στην ΜΙΝΕΤΤΑ

Η ΜΙΝΕΤΤΑ είναι μία από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα. Ιδρυτής της υπήρξε ο Παναγιώτης Μινέτας ο οποίος, έχοντας ως εργαλείο την πλούσια πείρα του, ίδρυσε το 1973 την Εταιρεία. Σήμερα οι μέτοχοι της Εταιρείας, η οικογένεια Θεοχαράκη, έχοντας ενστερνιστεί τις αξίες, το όραμα και τους στόχους του ιδρυτή, διασφαλίζουν με τον ίδιο ζήλο την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ από το ξεκίνημά της, στηρίζει τις δραστηριότητες της σε ένα τρίπτυχο επαγγελματικών αξιών:

  • Σαφήνεια στους όρους του ασφαλιστικού προγράμματος
  • Προσωπικές σχέσεις
  • Ταχύτητα στην αποζημίωση

Η ΜΙΝΕΤΤΑ προσφέρει ολοκληρωμένα και ανταγωνιστικά προγράμματα για κάθε κίνδυνο. Έχει μακρόχρονη παράδοση στον Κλάδο Αυτοκινήτου ενώ ασχολείται με επιτυχία και με όλους τους Γενικούς Κλάδους (Περιουσίας, Μεταφορών, Γενικής Αστικής Ευθύνης, Σκαφών Αναψυχής, Τεχνικών Ασφαλίσεων). Σημαντική είναι επίσης η δραστηριοποίηση της Εταιρείας στους Κλάδους Ζωής και Υγείας, όπου παρέχει πληθώρα προτάσεων για ασφαλίσεις ζωής, οικογενειακής προστασίας αλλά και νοσοκομειακής/εξωνοσοκομειακής περίθαλψης.

Σε όλα της τα προγράμματα προσφέρει πλήρεις αλλά και πρωτοποριακές καλύψεις, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες των καταναλωτών. Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που λαμβάνει από τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες της, επιζητά συνεχώς τρόπους βελτίωσης των υπηρεσιών που τους προσφέρει.

Η Εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 160 εργαζόμενους στα γραφεία της στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης. Διαθέτει τα προϊόντα της μέσω ενός αξιόπιστου δικτύου 1.200 και πλέον επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών (ασφαλιστικοί σύμβουλοι, ασφαλιστικά πρακτορεία και μεσίτες ασφαλίσεων) σε όλη την Ελλάδα, και έχει συνάψει μακροχρόνιες συνεργασίες με διεθνούς εμβέλειας αντασφαλιστικές εταιρείες.

Κύριο μέλημα της ΜΙΝΕΤΤΑ είναι να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους πελάτες της, αντιμετωπίζοντας τον καθένα ως ξεχωριστή οντότητα. Η ΜΙΝΕΤΤΑ διατηρεί το ανθρωποκεντρικό της πρόσωπο και προχωράει με σιγουριά προς το μέλλον.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ εφιστώντας την προσοχή των ασφαλιζομένων θέτει τα εξής ερωτήματα.

1Γνωρίζετε ότι από την ασφάλιση των υλικών ζημιών έναντι τρίτων εξαιρούνται οι ζημιές οχημάτων που ανήκουν στο ίδιο πρόσωπο ή/και σε πρόσωπα της οικογένειας του ασφαλισμένου ή του λήπτη της ασφάλισης;

Στη ΜΙΝΕΤΤΑ επειδή δίνουν σημασία στην ουσία, επέκτειναν την κάλυψη της αστικής ευθύνης και ασφαλίζουν στο βασικό πακέτο – χωρίς επιπλέον ασφάλιστρα – αυτές τις περιπτώσεις, εφόσον και το όχημα που υπέστη τη ζημιά ασφαλίζεται στην Εταιρεία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο: minetta.gr

2Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου το οποίο περιλαμβάνει και τις ίδιες ζημιές του είναι η καλύτερη και σωστότερη επιλογή. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που δεν έχετε κάλυψη για ίδιες ζημιές; Καταστροφή;

Στη ΜΙΝΕΤΤΑ επειδή δίνουν σημασία στην ουσία, συμπεριέλαβαν ακόμα και στο βασικό πρόγραμμα μία επιδοματική κάλυψη για τις περιπτώσεις της ολοκληρωτικής καταστροφής του οχήματός σας λόγω πυρκαγιάς, έκρηξης, φυσικών ή γεωλογικών φαινομένων ή τροχαίου ατυχήματος (υπαιτιότητας του οδηγού).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο: minetta.gr

3Γνωρίζετε ότι με το ασφαλιστήριό σας δικαιούστε πρόσθετες παροχές χωρίς κόστος;

Στη ΜΙΝΕΤΤΑ επειδή δίνουν σημασία στην ουσία, προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ σε συνεργασία με φορείς αυξημένου κύρους, σε όλους τους ασφαλισμένους μας και τα προστατευόμενα μέλη τους, με οποιοδήποτε ασφαλιστήριο και σε οποιοδήποτε κλάδο, την Κάρτα Προνομίων ΜΙΝΕΤΤΑ. Με τη χρήση της αποκτάτε πρόσβαση σε ένα πλήθος προνομιακών παροχών για την υγεία, το αυτοκίνητο και τις αγορές σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο: minetta.gr

4Γνωρίζετε ότι με την, υποχρεωτική από το Νόμο, ασφάλιση του οχήματός σας έχετε αυτόματα και μειωμένα ασφάλιστρα για άλλα περιουσιακά σας στοιχεία;

Στη ΜΙΝΕΤΤΑ επειδή δίνουν σημασία στην ουσία, προσφέρουν σε όλους τους ασφαλισμένους με πρόγραμμα ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΔΗΓΕΙΝ, 10% συνδυαστική έκπτωση για την ασφάλιση της κατοικίας ή και του σκάφους τους, στα προγράμματα ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ και ΝΑΥΣΙΠΛΟΕΙΝ.

Μάθετε για τις εκπτώσεις σας εδώ

5Στη ΜΙΝΕΤΤΑ επειδή δίνουν σημασία στην ουσία έχουν σχεδιάσει το πρόγραμμα ασφάλισης κύριας κατοικίας έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει τις καλύψεις των φυσικών φαινομένων χωρίς απαλλαγή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο: minetta.gr

6Στη ΜΙΝΕΤΤΑ επειδή δίνουν σημασία στην ουσία, έχουν συμπεριλάβει στο βασικό πρόγραμμα ασφάλισης επιχείρησης, πληθώρα σημαντικών καλύψεων, όπως την πλημμύρα, την αστική ευθύνη, την ασφάλιση σε αξία καινούργιου και την ασφάλιση σε χώρους συνεργατών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο: minetta.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]