Ασφαλιστείτε σωστά – Ασφαλιστείτε έξυπνα, από την ΜΙΝΕΤΤΑ!

6 σημαντικές πληροφορίες από την ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική για να είστε ενημερωμένοι!

Γνωρίζετε ότι από την ασφάλιση των υλικών ζημιών έναντι τρίτων εξαιρούνται οι ζημιές οχημάτων που ανήκουν στο ίδιο πρόσωπο ή / και σε πρόσωπα της οικογένειας του ασφαλισμένου ή του λήπτη της ασφάλισης;

Εμείς στη ΜΙΝΕΤΤΑ επειδή δίνουμε σημασία στην ουσία, έχουμε επεκτείνει την κάλυψη της αστικής ευθύνης και ασφαλίζουμε στο βασικό μας πακέτο – χωρίς επιπλέον ασφάλιστρα – αυτές τις περιπτώσεις, εφόσον και το όχημα που υπέστη τη ζημιά ασφαλίζεται στην Εταιρεία.

Περισσότερες πληροφορίες στους συνεργάτες μας ή εδώ

Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου το οποίο περιλαμβάνει και τις ίδιες ζημιές του είναι η καλύτερη και σωστότερη επιλογή. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που δεν έχετε κάλυψη για ίδιες ζημιές; Καταστροφή;

Εμείς στη ΜΙΝΕΤΤΑ επειδή δίνουμε σημασία στην ουσία, έχουμε συμπεριλάβει ακόμα και στο βασικό μας πρόγραμμα μία επιδοματική κάλυψη για τις περιπτώσεις της ολοκληρωτικής καταστροφής του οχήματός σας λόγω πυρκαγιάς, έκρηξης, φυσικών ή γεωλογικών φαινομένων ή τροχαίου ατυχήματος (υπαιτιότητας του οδηγού).

Περισσότερες πληροφορίες στους συνεργάτες μας ή εδώ

Γνωρίζετε ότι με το ασφαλιστήριό σας δικαιούστε πρόσθετες παροχές χωρίς κόστος;

Εμείς στη ΜΙΝΕΤΤΑ επειδή δίνουμε σημασία στην ουσία, προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ σε συνεργασία με φορείς αυξημένου κύρους, σε όλους τους ασφαλισμένους μας και τα προστατευόμενα μέλη τους, με οποιοδήποτε ασφαλιστήριο και σε οποιοδήποτε κλάδο, την Κάρτα Προνομίων ΜΙΝΕΤΤΑ. Με τη χρήση της αποκτάτε πρόσβαση σε ένα πλήθος προνομιακών παροχών για την υγεία, το αυτοκίνητο και τις αγορές σας.

Περισσότερες πληροφορίες στους συνεργάτες μας ή εδώ

Γνωρίζετε ότι με την, υποχρεωτική από το Νόμο, ασφάλιση του οχήματός σας έχετε αυτόματα και μειωμένα ασφάλιστρα για άλλα περιουσιακά σας στοιχεία;

Εμείς στη ΜΙΝΕΤΤΑ επειδή δίνουμε σημασία στην ουσία, προσφέρουμε σε όλους τους ασφαλισμένους μας με πρόγραμμα ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΔΗΓΕΙΝ, 10% συνδυαστική έκπτωση για την ασφάλιση της κατοικίας ή και του σκάφους τους, στα προγράμματα ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ και ΝΑΥΣΙΠΛΟΕΙΝ.

Μάθετε για τις εκπτώσεις σας εδώ

Εμείς στη ΜΙΝΕΤΤΑ επειδή δίνουμε σημασία στην ουσία έχουμε σχεδιάσει το πρόγραμμα ασφάλισης κύριας κατοικίας έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει τις καλύψεις των φυσικών φαινομένων χωρίς απαλλαγή.

Περισσότερες πληροφορίες στους συνεργάτες μας ή εδώ

Εμείς στη ΜΙΝΕΤΤΑ επειδή δίνουμε σημασία στην ουσία, έχουμε συμπεριλάβει στο βασικό πρόγραμμα ασφάλισης επιχείρησης, πληθώρα σημαντικών καλύψεων όπως την πλημμύρα, την αστική ευθύνη, την ασφάλιση σε αξία καινούργιου και την ασφάλιση σε χώρους συνεργατών.

Περισσότερες πληροφορίες στους συνεργάτες μας ή εδώ

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]