Ασφαλιστική απάτη αποκαλύφθηκε από φωτογραφίες στα Social Media

Tip: Εάν σκέφτεστε να διαρπάξετε ασφαλιστική απάτη, βεβαιωθείτε ότι δε δημοσιεύσατε φωτογραφίες στα social media που να αποδεικνύουν την απάτη σας.

Η συμβουλή αυτή θα ήταν πολύ χρήσιμη σε ένα πολίτη της  Utah, ο οποίος υπέβαλε ψευδή δήλωση αποζημίωσης και κατηγορείται για ασφαλιστική απάτη, σύμφωνα με το ABC 4.

Ο Jason Doyle Cook, 44 ετών, υπέβαλε αξίωση αποζημίωσης στην American Family Insurance τον Ιούνιο του 2018, λέγοντας ότι το φορτηγό του είχε υποστεί ζημιά όταν συγκρούστηκε με ξύλινο στύλο στη μέση του αυτοκινητόδρομου. Ο Cook δήλωσε ότι η σύγκρουση προκάλεσε ζημιά στο φορτηγό και στα πίσω φρένα. Ισχυρίστηκε επίσης, ότι ρυμουλκούσε ένα όχημα, το οποίο υπέστη ζημιές τόσο σοβαρές, ώστε πλέον να μην είναι λειτουργικό.

Η American Family Insurance διεξήγαγε έρευνα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διερευνώντας την υπόθεση. Η ασφαλιστική φέρεται να βρήκε μια φωτογραφία που αποδείκνυε ότι το φορτηγό είχε την ίδια ζημιά που ο Cook ανέφερε στην απαίτησή του οκτώ μήνες πριν από το υποτιθέμενο ατύχημα. Περαιτέρω φωτογραφικά στοιχεία έδειξαν ότι η ζημιά είχε γίνει στο όχημα πριν ακόμα το αγοράσει και ο Cook, ανέφερε το ABC 4.

Ο Cook συλλήφθηκε και κρατείτε στη φυλακή της Utah.

Αντωνόπουλος Αντώνης

Δημοσιογραφικό Τμήμα

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]