Νέες Διακρίσεις για την Carglass® Ελλάδας σε Παγκόσμιο εταιρικό διαγωνισμό

Για 10η συνεχόμενη χρονιά, η Carglass® Ελλάδος διακρίθηκε στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Belron® Exceptional People Awards 2020, αποσπώντας τρία βραβεία.

Τα βραβεία του ομίλου Belron®, που αποτελούν ετήσιο θεσμό, έχουν στόχο να αναδείξουν τους εργαζόμενους που κάνουν τη Διαφορά, τόσο για τους πελάτες όσο και για τους συναδέλφους τους  και  αποτελούν έμπνευση για όλους, ξεπερνώντας τα καθημερινά τους καθήκοντα. Βασικός στόχος των βραβείων είναι να ανταμείψουν την αληθινή αφοσίωση των εργαζομένων της Carglass® που κάνουν το κάτι παραπάνω για την εταιρεία και τους πελάτες της. Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο από τον CEO του ομίλου της Belron®, Gary Lubner.

Στα φετινά βραβεία ξεχώρισαν τρεις εργαζόμενοι της Carglass® Ελλάδος, που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον τομέα της ευθύνης τους,  κάνοντας πράξη το όραμα της εταιρείας. Ανάμεσα στους φετινούς βραβευμένους υπαλλήλους παγκοσμίως για το 2020, βρίσκεται η Εύη Φραγκιουδάκη – Υπεύθυνη Τμήματος Εγκρίσεων, o Κώστας Ντούτσης – Τεχνικός στο εταιρικό κατάστημα Ιωαννίνων, και η Γιούλη Τσιριγώτη – National Sales Manager.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως φέτος ο όμιλος Belron® απένειμε 79 βραβεία συνολικά σε παγκόσμιο επίπεδο. Το γεγονός ότι η Carglass® Ελλάδος κατάφερε να αποσπάσει 3 διακρίσεις για τους Ανθρώπους της, την καθιστά την 1η χώρα σε βραβεία, σε σχέση με τον πληθυσμό της, για ακόμη μια χρονιά.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]