Νέος ανανεωμένος ιστοχώρος για τους συνεργάτες της Groupama Aσφαλιστικής  

Το διαδικτυακό σημείο αναφοράς όλων των συνεργατών της Groupama Ασφαλιστικής, η ιστοσελίδα www.sigouradiplasas.gr, ανανεώθηκε και επανασχεδιάστηκε με γνώμονα την απλότητα και τη λειτουργικότητα. Όλη η απαραίτητη πληροφορία διατίθεται συγκεντρωμένη και αποτελεσματικά οργανωμένη, καλύπτοντας όλες τις πτυχές της εργασιακής καθημερινότητας των συνεργατών της Groupama Ασφαλιστικής.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ανανεωμένου ιστοχώρου, είναι η φιλικότητα προς τον χρήστη κατά τη διάρκεια της πλοήγησης και η εύκολη προσπέλαση της πληροφορίας. Στην κατηγορία «προϊόντα», βρίσκονται οι παρουσιάσεις και οι όροι των προγραμμάτων, οι κανόνες ανάληψης αλλά και όλα τα απαραίτητα ζητούμενα για τον προασφαλιστικό έλεγχο. Επιπλέον, η μοντέρνα σχεδίαση παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης αναζήτησης εγγράφων στη «Βιβλιοθήκη», ενώ η ενότητα «Για Εσάς», αφιερωμένη στους συνεργάτες της εταιρείας, περιέχει εύχρηστα εργαλεία για το υπάρχον κανονιστικό πλαίσιο (IDD, GDPR) και τις εγκυκλίους, το πρόγραμμα εκπαιδεύσεων, τον κανονισμό πωλήσεων και πλήθος άλλων χρήσιμων πηγών.

Η νέα δομή της σελίδας ενισχύει την ευχάριστη εμπειρία του χρηστή και τον διευκολύνει με νέες δυνατότητες, όπως εύκολη σύνδεση στα πιο δημοφιλή προϊόντα της εταιρείας και τα σχετικά τους έγγραφα και στο ιστορικό των τελευταίων του επισκέψεων.

Επιπλέον, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής, η σελίδα είναι προσβάσιμη από οποιοδήποτε μηχανή αναζήτησης καθώς και την πλατφόρμα Cheetah της Groupama Ασφαλιστικής, ενώ είναι απολύτως λειτουργική σε smartphones και tablets, πέρα από τον σταθερό υπολογιστή. To νέο site υποστηρίζεται από όλους τους browsers, εκτός του Internet Explorer.

Η Groupama Ασφαλιστική επενδύει διαχρονικά στη βελτίωση της εμπειρίας των συνεργατών της. Σε αυτή την κατεύθυνση, ο ανανεωμένος ιστότοπος www.sigouradiplasas.gr  αναμφίβολα αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια τους, καθώς όλες οι αναγκαίες για την εργασία τους πληροφορίες βρίσκονται ενημερωμένες, ανά πάσα στιγμή, στη διάθεσή τους με ένα κλικ.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]