Η Εθνική Ασφαλιστική στην παράδοση της επιταγής του no finish line στην ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Το έργο που επιτελεί η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τη διαχρονική μέριμνα της Εθνικής Ασφαλιστικής προς τις ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού, υπογράμμισε ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance, κ. Ιωάννης Σηφάκης, κατά την εκδήλωση παράδοσης  της επιταγής των 55.511 ευρώ που συγκεντρώθηκε  κατά το 3ο No Finish Line Athens.

Το No Finish Line, αποτελεί έναν κορυφαίο, διεθνούς εμβέλειας υπερμαραθώνιο φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ο οποίος  και εφέτος πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος,  στις 10-14 Απριλίου 2019.

Στον εφετινό αγώνα η συμμετοχή είχε ξεπεράσει κάθε προσδοκία, καθώς συνολικά 11.534 δρομείς κάλυψαν τρέχοντας ή περπατώντας συνολική απόσταση 111.022 χλμ., η οποία  μεταφράστηκε σε 55.511 ευρώ για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Μάλιστα η ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής – μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης –  κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον αγώνα των 90 ωρών με 3.989 χλμ.!

«Για εμάς στην Εθνική Ασφαλιστική, ήταν μεγάλη χαρά που ήμασταν χορηγοί σε αυτήν τη μεγάλη διοργάνωση. Το ‘Μαζί για το Παιδί’ φροντίζει τα παιδιά που έχουν ανάγκες, όπως κάνει η Εθνική Ασφαλιστική από το ξεκίνημα της ιστορίας της καθώς είναι ευαισθητοποιημένη στα παιδιά και προσφέρει αρωγή και υποστήριξη σε ανάλογες διοργανώσεις» τόνισε ο κ. Σηφάκης και ευχήθηκε ακόμη καλύτερες επιδόσεις κατά την επόμενη συμμετοχή της Εταιρείας στην εν λόγω διοργάνωση.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παράδοσης της επιταγής που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ανακοινώθηκαν και οι ημερομηνίες του Νο Finish Line Αthens 2020 που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 10 Μαΐου 2020, ενώ οι εγγραφές για τον αγώνα, πρόκειται να αρχίσουν στις 8 Νοεμβρίου 2019.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]