Η ERGO στήριξε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου δρόμου

Η ERGO Ασφαλιστική, πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει κάθε έργο που έχει αξία, έχει συνδεθεί άρρηκτα ήδη από το 2011 με τη διοργάνωση αγώνων δρόμου σε όλη την Ελλάδα, την ανάπτυξη του δρομικού κινήματος, αλλά και την προώθηση ενός τρόπου ζωής που τιμά υψηλές αξίες, όπως η υγεία και η ευεξία.

Ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ η ERGO συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το σύνολο των αγώνων δρόμου που αυτός διοργανώνει μέσα από την παροχή και την προσφορά των ασφαλιστικών υπηρεσιών της, εκφράζοντας έτσι την πίστη της στις αξίες του αθλητισμού, στη συλλογικότητα και στο ευ αγωνίζεσθαι. Από το 2017 μάλιστα, η εταιρεία είναι ο Μέγας Χορηγός του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, που αποτελεί τον δεύτερο μεγαλύτερο δρομικό αγώνα της χώρας, μια γιορτή του αθλητισμού, μια γιορτή της πόλης, που φέτος όμως ματαιώθηκε μετά τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα για την εξέλιξη του Covid-19 στη χώρα μας.

Το Πανελλήνιο, όμως, Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου πραγματοποιήθηκε κανονικά την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου, στο Σχινιά, σε κυκλική διαδρομή (4.971μ.), περιμετρικά του υδάτινου στίβου του κωπηλατοδρομίου. Η ERGO Ασφαλιστική ως Μέγας Χορηγός του Ημιμαραθωνίου ήταν εκεί για να στηρίξει για μία ακόμα χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, προστατεύοντας το σύνολο των αθλητών από τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και προσφέροντας επιπλέον ασφάλεια, καθώς έλαβε την πρωτοβουλία να μοιράσει μάσκες προστασίας και αντισηπτικά μαντηλάκια σε όλους τους αθλητές και το προσωπικό της διοργάνωσης που βρίσκονταν στο στάδιο.

Ο Διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO κ. Στάθης Τσαούσης σχολίασε σχετικά: “Έργο μας και απόλυτη προτεραιότητά μας αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, αποτελεί η ουσιαστική συμβολή μας στην προστασία της δημόσιας υγείας.  Όπλο μας σε αυτήν την προσπάθεια η ευλαβική τήρηση των κανόνων ατομικής προστασίας, υγιεινής, αλλά και ευθύνης, γι’ αυτό και αναλάβαμε την πρωτοβουλία διανομής του απαραίτητου υγειονομικού υλικού σε όλους τους συμμετέχοντες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Ευχόμαστε να τρέξουμε όλοι μαζί ασφαλείς στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας του 2021.”

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]