Το ARAG Award International για 2η φορά στην Ελλάδα

Την Παρασκευή 31/1/2020 στην αίθουσα του τμήματος Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Essen της Γερμανίας έλαβε χώρα φέτος η ετήσια συνάντηση ηγεσίας του ομίλου της ARAG SE.

Μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο ο πρόεδρος των Διευθυνόντων Συμβούλων, Dr. Fassbender έδωσε το στίγμα της εταιρίας παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα αλλά και τις προοπτικές της εταιρίας για το μέλλον.

Σε όλη την εκδήλωση κυρίαρχο στοιχείο ήταν η επίδραση του διεθνούς project SMART INSURER που τοποθετεί την εταιρία στην νέα εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού αλλά και της νέας κουλτούρας που διαχέεται σε προσωπικό, στελέχη και ηγεσία προκειμένου να προχωρήσουμε στο μέλλον με αισιοδοξία, σταθερότητα και κοινό προσανατολισμό.

Κύριο θέμα της ημερίδας ήταν η παρουσίαση των ARAG Essentials, των νέων δηλαδή εταιρικών αρχών και αξιών που σε σχέση με τις προηγούμενες αναθεωρήθηκαν και συμπληρώθηκαν ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της νέας εποχής και να συμβάλλουν στην υιοθέτηση της νέας κουλτούρας.

Η ημέρα κύλησε με επιστημονικές παρουσιάσεις, συναντήσεις, πολλά workshops στα οποία εναλλάσσονταν οι σύνεδροι και έκλεισε με ερωτήσεις προς τον πρόεδρο και στους λοιπούς διευθύνοντες συμβούλους της εταιρίας.

Στο τέλος της ημέρας έγινε απονομή των ARAG AWARDS για την διετία 2018-2020.

Απονεμήθηκαν τρία βραβεία. Δύο βραβεία για την ARAG Γερμανίας και ένα διεθνές.

To διεθνές βραβείο ARAG AWARD INTERNATIONAL απονεμήθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε χρόνια στην ARAG Hellas για το projectOne hour innovation.

Η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από την κα Άγκυ Λούκα, την κα Μυρτώ Χαμπάκη, τον κ. Βασίλη Μπάλλα και τον CEO Δημήτρη Τσεκούρα πήραν το βραβείο μέσα σε μεγάλο ενθουσιασμό και πολλά συγχαρητήρια για το ελληνικό υποκατάστημα.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]