Προασφαλιστικός έλεγχος οχημάτων από απόσταση από την Apeiron Insurance Project

Η εποχή που διανύουμε απαιτεί, η εξυπηρέτηση του πελάτη να γίνεται όσο το δυνατόν ταχύτερα και ανέπαφα. Για αυτό το λόγο, η Apeiron Insurance Project προσπάθησε να βρει τις διαδικασίες που μπορούν να πραγματοποιούνται από απόσταση, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα των υπηρεσιών της. Ως αποτέλεσμα, από σήμερα ο προασφαλιστικός έλεγχος για τα πακέτα Value και Full, γίνεται χωρίς καθυστερήσεις, σε λίγα μόνο λεπτά και από απόσταση.

Ο έλεγχος του οχήματος για τις καλύψεις πυρκαγιάς, κλοπής και μικτής, είναι μια χρονοβόρα μέθοδος, που μπορεί να διαρκέσει ακόμη και μέρες για την έκδοση του συμβολαίου. Μέσω της on-line εφαρμογής της DAT, ο έλεγχος γίνεται άμεσα και η έκδοση του συμβολαίου ολοκληρώνεται την ίδια στιγμή χωρίς αναμονές και ταλαιπωρία του πελάτη.

Αρχικά, το τμήμα ανάληψης κινδύνων της εταιρίας επικοινωνεί με τον ιδιοκτήτη του οχήματος στο κινητό του τηλέφωνο και ενεργοποιεί την βιντεοκλήση. Με αυτόν τον τρόπο, δίνεται η δυνατότητα στο τμήμα underwriting να καθοδηγεί τον ιδιοκτήτη και ταυτόχρονα να αποθηκεύει τις απαραίτητες φωτογραφίες. Όλη η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω μιας πλατφόρμας, όπου εκτός από την λήψη των φωτογραφιών, γίνεται και ταυτοποίηση του οχήματος δια μέσου VIN (αριθμός πλαισίου) με τον πλήρη εξοπλισμό του. Τέλος, προχωράει στην έκδοση του συμβολαίου.

Μέσω του προασφαλιστικού ελέγχου από απόσταση, η Apeiron Insurance Project πέτυχε μείωση του χρόνου έκδοσης του συμβολαίου, αποφυγή επαφής του πελάτη με τρίτους και ευκολότερη διαδικασία ελέγχου και εκτίμησης του οχήματος.

“Θέλουμε να είμαστε ένα βήμα μπροστά, με άμεσες και αποτελεσματικές μεθόδους, για την προστασία όλων μας. Εξελισσόμαστε καθημερινά αναπτύσσοντας καινοτόμες λύσεις που αρμόζουν στο προφίλ της εταιρίας.” αναφέρει η εταιρεία.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]