‘Ας μιλήσουμε’! Μια διαδικτυακή πλατφόρμα διαλόγου Με την πρωτοβουλία της Eurolife ERB

Πώς μπορούμε να πάρουμε μαθήματα ζωής από τα παιδιά; Ποιες είναι οι τεχνολογίες που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας ασφαλέστερη; Είναι οι πραγματικές μου ανάγκες αυτές που νομίζω; Με ποιους τρόπους μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου να χαλαρώσει;
Αυτά είναι μερικά μόνο από τα θέματα που μπορεί να βρει και να συζητήσει κανείς μέσα από την πλατφόρμα διαλόγου ‘Ας μιλήσουμε’ που αποτελεί μια πρωτοβουλία της Eurolife ERB Ασφαλιστικής.
Η Eurolife ERB, όντας ένας από τους κορυφαίους ασφαλιστικούς Ομίλους στην ελληνική αγορά, προχώρησε στη δημιουργία αυτής της πλατφόρμα με στόχο να προκαλέσει διάλογο γύρω από απλά, αλλά και πιο σύνθετα θέματα της καθημερινότητάς μας. Το περιερχόμενο του ‘Ας μιλήσουμε’ καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που παρουσιάζονται μέσα από την σκοπιά όσων πιστεύουν ότι είναι καλύτερα να ζουν τη ζωή με γνώση, ερευνητικό πνεύμα, έμπνευση, εναλλακτική ματιά, συμμετοχή, προγραμματισμό και να μην μένουν θεατές.
Τα θέματα που περιλαμβάνει το ‘Ας μιλήσουμε’ χωρίζονται σε 4 ενότητες:
• Αναζητάμε την έμπνευση – Ιδέες, θέματα, πρωτοβουλίες που διευρύνουν τους ορίζοντές μας
• Δείτε το από άλλη γωνία – Γιατί πάντα υπάρχει και η άλλη όψη των πραγμάτων
• Εξυπνότεροι στα καθημερινά – Όσα μας βοηθούν να ζούμε καλύτερα κάθε μέρα
• Όταν δεν ξέρουμε ρωτάμε – Για όλα υπάρχει κάποιος, κάπου που έχει την απάντηση
Ο διάλογος αναπτύσσεται μέσω του site της πλατφόρμας as-milisoume.gr, αλλά και μέσω της σελίδας στο Facebook
Στόχος της πλατφόρμα ‘Ας μιλήσουμε΄ είναι να συμβάλει στην εκπαίδευση της Ελληνικής κοινωνίας ως προς τη σημασία της ασφαλιστική συνείδησης, δίνοντας έμφαση στη σημασία της προνοητικότητας και του προγραμματισμού για την ποιότητα ζωής των ασφαλισμένων και των οικογενειών τους.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]