Άρχισε στο ΕΕΑ η επανεκπαίδευση για την συμπλήρωση ωρών – Με e-learning και για την περιφέρεια

Εκκίνησε η πρωτοβουλία του ΕΕΑ για να συμπληρώσουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές ώρες που τους «λείπουν» έως και το 2018 στην επανεκπαίδευση-επαναπιστοποίηση γνώσεων. Παράλληλα η παροχή αυτή σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της περιφέρειας και τα κατά τόπους Σωματεία του κλάδου θα δοθεί και στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της περιφέρειας μέσω e-learning.

Με τη συμβολή της εταιρείας EUROLIFE πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ΕΕΑ το πρώτο σεμινάριο το οποίο και παρακολούθησαν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Ταυτόχρονα έχουν προσφερθεί να παράσχουν σεμιναριακή στήριξη και οι εταιρείες GroupamaΕθνικήΑτλαντική ΈνωσηInteramerican.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης και γενικός γραμματέας του ΕΕΑ κ. Δ. Γαβαλάκης χαιρέτισε την εκκίνηση των σεμιναρίων επανεκπαίδευσης μεταφέροντας το μήνυμα του προέδρου του ΕΕΑ κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου ότι ο κλάδος την ασφαλιστικής διαμεσολάβησης θα συνεχίσει να υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο σε καθετί που χρειάζεται για να εναρμονίζεται στις απαιτήσεις της νομοθεσίας και του εκσυγχρονισμού της αγοράς.

Ταυτόχρονα ο κ. Γαβαλάκης ανακοίνωσε ότι η πρωτοβουλία συμπλήρωσης ωρών επανεκπαίδευσης αποδεικνύει έμπρακτα τη θέση του Επιμελητηρίου για στήριξη του κλάδου ενώ ανάφερε ότι θα στηριχθούν και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της περιφέρειας καθώς θα γίνει και εξ αποστάσεως η εκπαίδευση (e-learning) προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επαγγελματίες που βρίσκονται εκτός Αθήνας.

Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία του ΕΕΑ αφορά τη στήριξη όσων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών δεν έχουν συμπληρώσει τις απαιτούμενες από το θεσμικό πλαίσιο ώρες και προβλέπει την παροχή προγραμμάτων επανεκπαίδευσης-επαναπιστοποίησης τα οποία μπορούν κατά περίπτωση να παρακολουθήσουν όσοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές τα χρειάζονται και έχουν «υπολειπόμενες ώρες.

Πηγή: insurance-eea.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]