Απόλλων: 6 MDRT μέλη και 5 aspirants σε μία διετία

Αναπόσπαστο στοιχείο του εταιρικού DNA της Απόλλων αποτελεί η συνεχής εξειδίκευση αλλά και η εξατομικευμένη εκπαίδευση των συνεργατών της, που λειτουργούν σαν εφαλτήριο μακροπρόθεσμης ανάπτυξης εργασιών. Η διοίκηση της Εταιρείας εστιάζοντας σε μεγάλο βαθμό στον τομέα της συμβουλευτικής, από το 2018 συμμετέχει ενεργά στο θεσμό του MDRT.

Η συμμετοχή στο MDRT (Million Dollar Round Table), μια «λέσχη επιτυχημένων ασφαλιστών» θεωρείται διεθνώς, πρότυπο αριστείας. Τα μέλη του φημίζονται για τις ικανότητες, τα αποτελέσματα και τον αυστηρό κώδικα δεοντολογίας τους – χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει, ότι όσοι δεν ανήκουν σε αυτό, δεν κατέχουν τις παραπάνω ιδιότητες. Οι υπηρεσίες του αποσκοπούν στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη του ασφαλιστή, αυτού που θέλει να έχει μια ισορροπία στη ζωή του όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά και κοινωνικά. Αυτήν τη στιγμή το MDRT απαριθμεί γύρω στα 70.000 μέλη από 500 διαφορετικές εταιρείες και 72 διαφορετικές χώρες!

Μέσα σε μία διετία από 1 πλήρες μέλος και 5 aspirants η Απόλλων μετρά 6 πλήρη μέλη και 5 aspirants και  στοχεύει μελλοντικά να διευρύνει περαιτέρω την ομάδα της στην κοινότητα του MDRT που συνολικά στην Ελλάδα απαριθμεί 31 επαγγελματίες.

Για την πορεία τους και το ρόλο που διαδραμάτισε η συμμετοχή τους στο MDRT μίλησαν τα  έξι  μέλη ΤΟΥ MDRT  της Απόλλων, σε διαδικτυακή συνάντηση με  τίτλο “Kick Off Apollon Mdrt Team 2021”. Οι Κ. Χαραλαμπίδου, Β. Πολίτη, Μ. Σωτοπούλου, Μ. Βουλγαρέλλη, Γιάννης Γιαννέτσος και Κωνσταντίνος Λατόπουλος αναφέρθηκαν σε μία κοινότητα γνώσης, που βασικά χαρακτηριστικά της είναι ο διαμοιρασμός γνώσεων, εμπειριών, best practices ,η κινητoποίηση, η υποστήριξη και η ομαδικότητα.

Τη δική τους άποψη για το θεσμό και τη συμβολή τους στον ασφαλιστικό κλάδο κατέθεσαν ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Μελών MDRT Ευρώπης για το 2020-2021 ο Κ. Χατζηστεφάνου (MDRT ZONE CHAIR EUROPE), η Υπεύθυνη Επικοινωνίας Μελών MDRT Ελλάδας για το 2020-2021, Σ. Ζερβουδάκη (MDRT COUNTRY CHAIR GREECE), ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Μελών MDRT EMEA για το 2020-2021 κ. Naji A. Haddad, ο κ. Π. Λελεδάκης, Μέλος της Eπιτροπής Eπικοινωνίας Ελλάδος και ο Κ. Μαρκουίζος, επίσης μέλος του ΜDRT και συνεργάτης της Απόλλων στο mentoring του κλάδου Ζωής και Υγείας.

Μιλώντας σχετικά η Γενική Διευθύντρια της Απόλλων, Σοφία Σικοτάκη, είπε ότι «Από την αρχή ο στόχος και το όραμά μας ήταν να γίνουμε το συντομότερο  μέλη αυτού του οργανισμού που δημιουργεί προστιθέμενη αξία στον Επαγγελματία Διαμεσολαβητή.

Δουλέψαμε σθεναρά και υλοποιήσαμε αυτό για το οποίο δεσμευτήκαμε αυξάνοντας πολύ γρήγορα τη συμμετοχή μας στο διεθνή αυτό θεσμό δικτύωσης.

Στην Απόλλων η εκπαίδευση των συνεργατών είναι ένας βασικός και συνεχώς εξελισσόμενος πυλώνας στον οποίο επενδύουμε στρατηγικά. Και αυτό το αποδεικνύουμε στην πράξη».

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]